A distrus aparatul de păcănele fiindcă a pierdut 50£! Acum trebuie să îl plătească!

În presa locală a orașului Ipswich am găsit o știre interesantă din care aflăm că Lubomir Kroscen, un bărbat de 31 de ani, s-a dus să se joace la ”păcănele” într-un local numit Palace Amusements. Supărat că norocul nu i-a surâs, bărbatul s-a răzbunat pe aparat căruia i-a tras un pumn, spărgând geamul acestuia. Nu doar că a stricat aparatul, dar Kroscen s-a și accidentat în momentul loviturii, el având nevoie ulterior de îngrijiri medicale.

palace.jpg

Se pare că gestul bărbatului a venit imediat după ce unul din angajați i-a cerut să părăsească localul pentru că era nervos și făcea prea multă gălăgie. Imediat ce a stricat aparatul de păcănele, angajatul a chemat poliția care l-a interogat pe Kroscen. Acesta a spus că a pierdut 50£ - 60£ la un joc cu fructe, și că s-a enervat pentru că nu i s-a oferit șansa de a își recupera pierderile.

Acum  Kroscen are de plătit despăgubiri de 750£ pentru distrugerea aparatului, o amendă de 40£ pentru deranjarea liniștii publice, și nu mai are voie să intre în Palace Amusements pentru un an de zile. De altfel el nu este la prima abatere, fiind interzis în mai multe săli de jocuri din oraș din cauza comportamentului abuziv. El a fost și arestat în februarie pentru că a fost prins furând dintr-un magazin.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi