A devenit milionară într-o lună la MegaJackpots Star Lanterns! Cât a pariat

Se zice că atunci când te scalzi în...ceva când ești mic, ai noroc când vei fi mare! Cu siguranță, asta i s-a întâmplat în copilărie unei femei din Marea Britanie, care a devenit peste noapte milionară! Cum a făcut?...Simplu - a jucat online la slot machine. Nu o dată, ci de două ori într-o lună și a câștigat 1,75 milioane de lire sterline! Frumusețea vine acum: femeia a jucat la același aparat!.. 625 de milioane la 1 era șansa acesteia să câștige de două ori la rând la ”aceeași ”mașină”, au calculat englezii! Și totuși, s-a întâmplat...

Casa de pariuri la care femeia joacă sub numele de ”Sandam” nu a divulgat numele real al acesteia, dar a dezvăluit că locuiește în Sudul Londrei și că este o jucătoare ocazională. Norocoasa a câștigat 1,75 milioane de lire sterline pariind de fiecare dată 20 de lire pe jocul ”MegaJackpots Star Lanterns”! 

Primul câștig al femeii a fost de 1,13 milioane de lire sterline și a fost câștigat într-o vineri. Probabil, femeia ținuse post...A ajutat-o și Dumnezeu. Apoi, la doar trei săptămâni și jumătate după, a câștigat alte 627.000 de lire sterline la același aparat. 

Englezii se amuză copios pe seama asta și scriu că mai degrabă sunt mai multe șanse să:

- te lovească fulgerul (10 millioane/1)

- ca o femeie să dea naștere la cinci gemeni (13 millioane/1)

- să câștigi un Oscar (11.500/1)

- să fii atacat de un rechin (11,5millioane/1)

decât să câștigi de două ori la rând, online, la slot machine la jocul ”MegaJackpots Star Lanterns”...(Foto: hotslot.org)

"Nu puteam să cred când am câștigat primul jack-pot. Iar atunci când am văzut că s-a întâmplat și a doua oară am zis că sigur trebuie să fie o greșeală", a spus ”Sandam”. Femeia în vârstă de 40 de ani a declarat că din banii câștigați își va cumpăra o mașină nouă și se va îngriji de sănătatea familiei, în special a tatălui său. Și acesta este un norocos! Anul trecut, de Crăciun, a câștigat marele premiu de 6 milioane de lire sterline la loterie cu doar 1,25 lire pariate! 

Allan Turner, directorul de marketing, al casei de pariuri la care femeia și-a făcut cont online, s-a arătat și el uimit de performanța lui ”Sandam”: "Aceste două victorii ale aceluiași jucător, la același aparat, sunt pur și simplu uimitoare. Șansele să se întâmple asta sunt nebune, dar ea le-a bătut!”, a declarat Turner. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi