A descoperit o metodă cu care să câștige mereu, dar nici o casă de pariuri nu îl mai primește!

parior.jpg

Richard Saul este un fost profesor de matematică din Marea Britanie care a decis să se folosească de aptitudinile sale pentru a găsi o formulă magică cu care să câștige mereu la pariuri sportive. Și deși poate părea greu de crezut, el chiar a găsit-o, sau cel puțin asta ne spune publicația Mirror Online

Saul, care s-a autointitulat ”Wizard of Odds”, a făcut în ultimii 3 ani un profit de ordinul zecilor de mii de lire, dar în final a ajuns să nu mai fie primit în nici o agenție de pariuri stradală. Mai mult decât atât, nici măcar casele de pariuri online nu îl mai acceptă ca și client. Dar în ce constă acestă ”formulă magică”?

Deși te-ai putea gândi că este vorba de ceva spectaculos, trebuie să îți spun că lucrurile nu stau chiar așa. Pe de altă parte metoda folosită nu este nici foarte simplă și nu o poate utiliza orice parior de rând. Mai exact Saul pariază pe curse de cai optând doar pentru pariuri de tipul ”each-way”. El paria sume diferite de bani pe fiecare cal în parte, astfel încât să facă profit indiferent de rezultat. Dacă se impunea favoritul atunci își acoperea doar cheltuielile, dar cu cât cursa era câștigată de un cal mai slab, cu atât pariorul lua mai mult.

Vei zice că nu prea are cum, dar de fapt chiar un reprezentant de la agenția britanică Paddy Power ne anunță că acest lucru chiar este posibil:

Ideea este următoarea. La un pariu de tipul each-way, calul plasat pe poziția a patra îți aduce doar un sfert din cota oferită petru câștigarea cursei. Noi, ca și alte case de pariuri, am inclus ca și calul de pe poziția a cincea să aducă un anumit câștig pariorului deși teoretic nu trebuia, dar am vrut să oferim pariuri de o valoare mai mare clienților noștri. În condițiile date ceea ce face Saul este posibil, pentru că plasând sumele corecte pe fiecare pariu în parte poate trece de un payout de 100%. Dar pentru a reuși asta sunt necesare calcule mult mai complicate decât la un arbitrage obișnuit. Îl felicităm că a găsit această metodă, dar este prea bun pentru noi. Fugim speriați :) Când am făcut promoția, ne-am gândit că aceasta oferă un avantaj atât pariorilor noștri cât și nouă, dar nu am luat în considerare posibilitatea apariției unui parior profesionist care să profite de orice oportunitate apărută.
- purtător de cuvânt Paddy Power pentru Mirror Online

 Sursă foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!