A dat-o pe vals! Ivan, fostul atacant al Craiovei, a fost prezentat la Rapid Viena (VIDEO)

Anul trecut, Andrei Ivan a semnat cu Krasnodar într-o afacere de 4 milioane de euro, rușii parafând cu fostul jucător al Craiovei o înțelegere pe patru sezoane și, în același timp, fiind de acord cu procentul de 25% pe care îl va ceda oltenilor în cazul unui ulterior transfer. Până una alta, rușii l-au împrumutat pe Ivan la Rapid Viena! 

Austriecii l-au prezentat oficial pe jucătorul român de 21 de ani, după care i-au urat bun venit pe contul de twitter al echipei. Odată cu semnarea contractului dintre cele două grupări, austriecii au trecut pe hârtie și o clauză pentru un transfer definitiv al lui Andrei Ivan - vara viitoare. Directorul sportiv al austriecilor, Fredy Bickel l-a introdus în atmosferă pe fotstul atacant de la CSU Craiova. 

Ivan a avut de ales dintre mai multe tricouri, dar s-a rezumat la cel cu numărul 97 - anul nașterii sale. N-a uitat, însă, să-i trimită un mesaj selecționerului Cosmin Contra (foto: sportpictures.eu)

"Am vrut să schimb peisajul după un an foarte dificil în Rusia și sper să joc în mod regulat. M-am interesat de club și am avut un sentiment foarte bun încă de la primele discuții. Abia aștept această nouă provocare și să joc pe acest stadion frumos. Sper ca prestațiile mele să mă recomande pentru o revenire la echipa națională" a spus Andrei Ivan la prezentarea oficială. 

Directorul sportiv al austriecilor, Fredy Bickel (foto: skrapid.at) l-a introdus în atmosferă pe fotbalistul român.

"Andrei este un jucător ofensiv versatil și foarte talentat, care va crește calitatea jocului nostru în atac. Fostul meu club, Young Boys, a fost interesat de el în urmă cu 2 ani însă mutarea nu s-a materializat. Personal, am avut o experiență bună cu jucătorii din România, și aici mă gândesc la Adrian Ilie și Iulian Filipescu la FC Zurich, Viorel Moldovan la Grasshoppers sau Mihai Tararache - la Zurich, cât și la Grasshoppers", a spus Bickel.

Rapid Viena a treminat pe trei sezonul trecut și va juca în Europa League din toamnă. Gruparea antrenată acum de Goran Djuricin a câștigat titul de 32 de ori în campionat, dar ultima dată a făcut-o în sezonul 2007-2008. În Europa, cele mai bune performanțe ale celor de la Rapid Viena sunt două finale jucate în Cupa Cupelor (actuala Europa League) în 1985 și 1996. 

Andrei Ivan le-a vorbit fanilor noii sale echipe prin intermediul unui clip postat pe site-ul clubului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi