A dat lovitura la Bet Cafe Arena! A luat peste 18,000RON, dar putea lua mult mai mult!

În ultima vreme v-am prezentat multe bilete incredibile câștigate la pariuri pe fotbal, dar se pare că românii se descurcă de minune și la alte sporturi. Cel mai bun exemplu este cel al unui bucureștean care a dat lovitura la Wimbledon. 

bilet-bet-cafe-arena.jpg

Acesta a pariat la Bet Cafe Arena 10RON pe un bilet format din 13 selecții, toate pariurile fiind de tipul ”total game-uri: peste/sub”. În mod normal câștigul total al biletului era de 63,500RON, din care 18,140RON reprezenta Arena Bonus. Însă două meciuri au primit cotă 1.00, și asta pentru că Gasquet și Nishikori s-au accidentat. Poate că tot răul a fost spre bine, pentru că nu se știe dacă pariurile pe aceste partide ar fi fost câștigătoare sau nu.

Cert este că toate celelalte 11 pronosticuri au fost anticipate corect, ceea ce înseamnă că bucureșteanul a câștigat nu mai puțin de 16,333.76RON, asta și datorită celor 3,769.33RON primiți prin promoția Arena Bonus. Pentru că știu că există foarte mulți sceptici, biletul poate fi verificat foarte ușor direct pe site-ul betcafearena.ro introducând codul ”159136684” în secțiunea ”Verificare bilet”.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi