A dat agenția de pariuri în judecată pentru că nu i-a validat un pariu câștigător!

tanar.jpg

Cei de la mirror.co.uk ne anunță că un parior a dat în judecată agenția britanică William Hill după ce aceasta a refuzat să îi plătească un pariu câștigător, iar după mai bine de 17 luni acesta a câștigat procesul!

Julius Ndlovu, student în Marea Britanie, a plasat în martie 2015 un pariu conform căruia Roger Federer va câștiga un set contra lui Tomas Berdych cu 6:3, la o cotă de 2,001! Pariul a fost pus pe doar 50 de cenți, dar el a fost câștigător, aducând tânărului un profit de 1,000£. Cei de la William Hill nu au vrut să plătească suma câștigată pe motiv că un angajat a trecut greșit cotele. În schimb ei au oferit pariorului două freebet-uri de 50£ în semn de bună credință.

Ndlovu nu a acceptat propunerea casei de pariuri, .și a decis să o dea în judecată. După mai bine de 17 luni s-a dat un verdict în acest caz, tânărul câștigând procesul spre surprinderea multora. Casa de pariuri britanică a trebuit să îi trimită acestuia atât câștigul, cât și banii aferenți dobânzii și cheltuielilor de judecată. În final tânărul a primit un cec de 1,826£! Deși s-a arătat încântat de decizie, el a zis că nu se oprește aici.

Nu înțeleg de ce agenția de pariuri s-a comportat așa. Din ce știu, ei au investit în jur de 10,000£ în cheltuieli de judecată doar ca să salveze 1,000£, și tot au pierdut! Deși sunt fericit că am câștigat în sfârșit, mă voi duce și la Gambling Commission să depun o plângere pentru că agenția s-a comportat într-un mod inadmisibil și total neprofesionist. Nu știu dacă cota oferită atunci a fost greșită sau nu, dar nu este treaba mea de parior să calculez cotele ca să îmi dau seama dacă viitoarele pariuri vor fi plătite sau nu. Dacă au făcut o greșeală este normal să și-o asume, pentru că și eu dacă plasam din greșeală un pariu și pierdeam, nu vedeam banii înapoi. Le-am cerut de mai multe ori să demonstreze că au greșit și au refuzat de fiecare dată.
- Julius Ndlovu pentru mirror.co.uk

Sursă foto: mirror.co.uk.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi