A cumpărat un loz răzuibil pentru a dovedi soțului că este o risipă de bani, dar a câștigat 1,000,000$!

glenda.jpg

Glenda Blackwell este o doamnă de 57 de ani din North Carolina, care era disperată din cauza soțul ei care tot arunca cu bani aiurea pe bilete de loto la Powerball. Când bărbatul i-a cerut din nou bani pentru a cumpăra două bilete, femeia s-a enervat și i-a zis că o sa își cumpere ea în schimb un loz răzuibil de 10$ pentru a îi demonstra că nu va câștiga nimic, și că jocurile de noroc sunt doar o risipă de bani și nimic mai mult. 

Ea a cumpărat lozul, dar mare i-a fost mirarea când l-a răzuit. Spre uimirea celor doi, lozul nu doar că a fost câștigător, dar le-a adus un jackpot uriaș de 1 milion de dolari! Femeia a avut două opțiuni: ori să primească banii în mai multe tranșe timp de 20 de ani, ori să se mulțumească cu o sumă de 415,503$, dar plătită imediat și fără să mai aibă de achitat alte taxe. Glenda a ales cea de-a doua opțiune pentru că starea ei de sănătate este una precară, ea fiind sigură că nu mai trăiește încă 20 de ani.

Conform straitstimes.com, femeia a declarat că își va cumpăra o casă și va da o parte din bani ficei sale. Începând cu acel moment soțul o tot tachinează că de fapt aceasta este cea mai bună dovadă că el este cel care a avut dreptate, dar în final cei doi au picat de acord să nu mai cheltuie de acum încolo prea mulți bani pe jocuri de noroc.

Poză preluată de pe straitstimes.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi