A cucerit America! Românca Monica Niculescu s-a încoronat "regină" în proba de dublu a turneului de tenis de la Washington, ultimul antrenament oficial înainte de Rio

Monica Niculescu a cucerit America! Românca a mers șnur peste Ocean și a făcut o echipă redutabilă cu belgianca Yanina Wickmayer, alături de care a câștigat turneul. O oră și un sfert au fost de ajuns pentru ca Niculescu și Wickmayer să încheie conturile cu perechea japoneză Aoyama/Ozaki în finala câștigată în două seturi, 6-4, 6-3.

Pentru Monica Niculescu este al doilea trofeu câștigat în acest an, după Shenzhen, și al șaselea titlu din carieră în proba de dublu. În urma victoriei de la Washington, românca s-a ales cu 280 de puncte WTA și un premiu în bani în valoare de 12.300 de dolari.

Niculescu n-a vrut inițial să concureze pentru România la Olimpiada din Brazilia de teama virusului Zika. S-a gândit totuși mai bine și a acceptat să ia startul în marea competiție de la Rio. Irina Begu, Andreea Mitu, Raluca Olaru, Florin Mergea și Horia Tecău sunt ceilalți sportivi care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice din Brazilia.

Sper să fiu sănătoasă, pentru că am avut unele probleme de sănătătate şi sper să fie bine.  Am şi eu temeri, normal.  Am mai vorbit cu nişte doctori, unii zic că e ok, alţii zic că nu e ok. Am înţeles că e o problemă dacă eşti însărcinată, acum nu ştiu ce se întâmplă dacă nu eşti,

a spus Monica Niculescu la DigiSport.

Simona Halep nu este singurul nume sonor care refuză să ia startul la Olimpiadă. Cel mai bine plătit jucător de golf și fost numărul 1 mondial, nord-irlandezul Rory McIlroy a anunțat că rămâne acasă de frica virusului Zika. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi