A câștigat aproape 51,000RON după ce a nimerit un pariu NEBUN la Bet Cafe Arena!

În această seară are loc marea finală de la Campionatul European de Fotbal 2016, acolo unde țara gazdă Franța întâlnește Portugalia cu începere de la ora 22:00. Sunt convins că sunt foarte mulți cei care vor paria sume importante de bani pe acest meci, cum de fapt s-a întâmplat și la semifinala dintre Franța și Germania.

Cel mai bun exemplu este cel al unui bucureștean care pur și simplu i-a uimit pe cei de la Bet Cafe Arena cu biletul său. Acesta a pariat nu mai puțin de 9,000RON pe un pronostic la care nu știu câți s-ar fi gândit: Germania să aibă mai multe cornere (cotă 2.00) și Franța să câștige meciul (cotă 3.00). În final Franța s-a impus cu 2:0, dar Germania a avut cu un corner mai mult decât adversara sa (6:5).

betcafe.jpg 

Asta înseamnă că bucureșteanul a câștigat nu mai puțin de 51,428RON, asta după ce a plătit o taxă de 5% la plasarea biletului, adică 430RON. Pentru cei care nu știu, această taxă este percepută doar offline, nu și de către agențiile de pariuri online.

Cum ți se pare biletul? Care este cel mai impresionant pariu pe care tu l-ai câștigat pe Euro 2016? Ai jucat ceva pe marea finală din această seară? Te așteptăm cu comentarii, fie mai jos, fie pe forumul nostru de discuții.

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi