A câștigat 52 mil dolari la loterie. Cu jumătate din sumă renovează clădiri istorice!

Timpul a demonstrat că mulți dintre cei care au dau lovitura la loterie, acum se chinuie să supraviețuiască. Au cheltuit averea câștigată pe distracții, vacanțe scumpe, mașini și bijuterii și nu le-a mai rămas nimic pentru bătrâneți liniștite. Omul de afaceri Miguel Pilgram a optat pentru altceva după ce a dat lovitura la loterie.(foto: megamillionsonline.ro)

El a ales să investească o sumă importantă în propria companie imobiliară, iar restul banilor din jackpotul de 52 milioane de dolari i-a donat pentru reconstrucția unor clădiri istorice de pe Sistrunk Blvd. 

Clădirea se află în Fort Lauderdale, orașul cunoscut ca cea mai veche comunitate afro-americană din Statele Unite. Altădată înfloritor, orașul a stagnat în ceea ce privește afacerile importante, iar municipalitatea se luptă să facă rost de fonduri pentru diverse investiții și pentru dezvoltarea comunității. (foto: redfin.com)

Compania milionarului, ”The Pilgram Group”, a achiziționat mai multe clădiri din zonă pe care vrea să le transforme în restaurante moderne, centre de artă și o sală de concerte. Scopul declarat al lui Pilgram este "conservarea comunității în ansamblu" și aducerea Sistrunk Blvd. la zilele înfloritoare de altădată, care să atragă oameni de facaeri potenți financiari.

Imediat, mai mulți dezvoltatori și-au manifestat interesul pentru a investi în zonă, dar nu pentru obiective similare ca ale milionarului. Pilgram (foto: sfbwmag.com) a declarat că vrea să păstreze orașul așa cum era el odată, liniștit și care să le ofere locuitorilor siguranța și buna-dispoziție de care au nevoie. 

"Am fost crescut într-un mediu similar. În mintea mea, este o obligație să investesc acolo...Știți ce impact deosebit are pentru un copil să iasă pe stradă și să vadă oameni care pictează sau care interpretează la saxofon o piesă celebră?..Nici nu vă închipuiți. Pentru că ei manifestă un interes deosebit pentru acest gen de artă. Și indiferent de copil, cu toții vor dori să urmeze și ei calea asta la un moment dat, indiferent la ce artist se raportează”, a declarat omul de afaceri într-un interviu. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi