A câștigat 5 milioane dolari la loto, dar statul refuză să-i plătească premiul!

Un bărbat din California trăiește coșmarul vieții lui de când loteria de stat refuză să-i plătească jackpotul de 5 milioane de dolari. Iar motivul invocat de Loteria Națională a SUA l-a scos pur și simplu din sărite pe bărbat - biletul a fost cumpărat de fiul acestuia, care are 16 ani! Conform legilor în vigoare, jocurile de noroc sunt interzise persoanelor sub 18 ani, iar în această categorie intră și tichetele de loterie. 

Rezident în Long Beach, Thomas Ward a dat în judecată acum Loteria din California pentru a intra în posesia premiului, câștigat pe un tichet răzuibil de 20 de dolari. Totodată, bărbatul i-a acționat în justiție și pe proprietarii benzinăriei de unde fiul său a cumpărat lozul.

Conform datelor din dosar, Thomas a mers să alimenteze în octombrie anul trecut la benzinăria Mobil din Los Altos (foto: calvinayre.com) împreună cu fiul său Benjamin, în vârstă de 16 ani. În timp ce alimenta, bărbatul i-a dat bani fiului său să cumpere din magazinul benzinăriei bilete răzuibile în valoare de 330 dolari. 

Au descoperit că au câștigat premiul cel mare după ce au ajuns acasă și au răzuit biletele. Thomas a mers apoi în aceeași seară la o agenția locală și a validat biletul pe care era înscris premiul de 5 milioane de dolari. A doua zi, un reprezentant al loteriei de stat l-a sunat și i-a confirmat faptul că oficial este milionar, dar că va dura aproximativ o lună până când va intra în posesia banilor. 

Joacă acum la loto la acest operator de jocuri de noroc online recomandat de PariuriX!

La începutul lunii decembrie, când familia lui Thomas aștepta să vină ”Moșul”, un alt reprezentant al Loteriei de Stat a sunat și i-a spus bărbatului că nu poate primi banii din cauza faptului că tichetele răzuibile au fost cumpărate de către fiul său, minor. În California, legea interzice persoanelor sub 18 ani să joace la loterie sau la alte jocuri de noroc. 

Thomas Ward a susținut în fața Curții Tribunalului din Long Beach (foto: abc7.com) că în niciun moment angajatul benzinăriei nu i-a solicitat fiului său, Benjamin, să facă dovada vârstei sale și nici nu l-a întrebat nimeni dacă tatăl său l-a trimis să cumpere biletele. Thomas nu va avea multe nopți liniștite de aici înainte, gândindu-se că simpla lui prezență în magazin, atunci când fiul său a cumpărat tichetele, îl putea scuti de tot acest scandal. De aici și morala: niciodată nu trimite un băiat să facă o treabă de bărbat!..

Pariurile loto trebuie tratate doar ca un joc de noroc pe care să îl joci responsabil! Nu aloca mai mult de 10% din venitul lunar acestei activități! În cazul în care te confrunți cu probleme, poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi