A câștigat 43 de milioane de dolari la păcănele, dar cazinoul i-a oferit în schimb o friptură gratuită!

americanca.jpg

O femeie din New York a trecut de la extaz la agonie după ce a câștigat un jackpot de 43 de milioane de dolari la păcănele, doar ca să afle ulterior că nu va primi nici un ban, ci doar o friptură gratuită!

Conform site-ului nydailynews.com Katrina Bookman, mamă a patru copii, a reușit în luna august 2016 să câștige un jackpot incredibil de 42,949,642.76$ la un aparat de păcănele din Resort World Casino din Queens. Femeia credea că tocmai s-a aranjat pe viață, doar ca să afle la scurt timp că nu va vedea nici un ban. Reprezentanții cazinoului au afirmat că aparatul de păcănele era de fapt defect și de aceea a dat acest jackpot, iar în situația dată ei nu sunt dispuși să onoreze câștigul. Mai mult decât atât, ei au oferit femeii un premiu de consolare ce consta într-o friptură gratuită. Katrina este revoltată și intenționează să dea în judecată cazinoul pentru a încasa măcar o parte din premiul inițial.

Nu era nimic în neregulă cu aparatul cât timp m-am jucat la el. Și cum ar fi trebuit să știu că este o problemă? Păi așa reprezentanții cazinoului pot să spună de fiecare dată că a fost o eroare atunci când cineva câștigă o sumă mare. Dar unde este dovada? Trebuie să îi credem pe cuvânt? Nu este corect ceea ce se întâmplă. Și apoi îmi oferă o friptură gratuită? Mi se pare că își bat joc de mine.
- Katrina Bookman pentru nydailynews.com

Sursă foto: nydailynews.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi