A câştigat 314 milioane de dolari la loto, dar după aceea viaţa lui a fost un coşmar!

Cu toţii visăm să dăm lovitura la pariuri sau la loto. Dar ce-ai face dacă acest lucru chiar s-ar întâmpla şi într-o bună zi ai câştiga jack-pot-ul pus în joc?...Poate că unii şi-ar cumpăra o casă undeva într-o ţară exotică, pentru vacanţe de vis. Alţii şi-ar lua un SUV sau o decapotabilă, maşina mult visată din copilărie...Interesant e însă faptul că, de cele mai multe ori, milionarii de la loto ajung în sapă de lemn după câţiva ani! E rezultatul unui studiu realizat recent de către americani. Tot ei dau şi exemple. 

În 2002, Jack Whittaker, un bărbat din Virginia de Vest, avea tot ce-şi poate dori un om ajuns la vârsta de 55 de ani: bani, o casă, o familie frumoasă, un job respectabil şi perspectiva unei pensii frumoase. Într-o zi, a vrut să vadă cât de norocos e şi a cumpărat un bilet la loterie. Surpriză, a câştigat din prima jack-pot-ul de 315 milioane de dolari - unul dintre cele mai mari câştiguri din istoria loteriei americane! Minunea s-a petrecut chiar în ziua de Crăciun!! Viaţa lui s-a schimbat atunci, dar nu în bine...

Preşedintele "Diversified Enterprises Construction", o firmă înfloritoare din domeniul construcţiilor, Whittaker câştiga 17 milioane de dolari anual până să dea lovitura la loto. Ideea de a juca i-a venit într-o dimineaţă, în drum spre serviciu, când a oprit să alimenteze maşina la o benzinărie şi să-şi cumpere un sandwich şi o cafea.

După marea victorie, viaţa lui Whittaker a luat-o în jos...La doar un an distanţă, hoţii i-au spart maşina parcată în faţa unui club de striptease şi i-au furat dintr-o geantă 545 000 de dolari! Când a fost întrebat de ce poartă după el atâţia bani cash, Jack a răspuns: "Pentru că eu pot!..", iar toată lumea, inclusiv poliţiştii, au rămas cu gura căscată. La o săptămână distanţă, doi angajaţi ai respectivului club de striptease din Virginia de Vest i-au pus droguri în băutură şi l-au uşurat de alţi 250 000 de dolari. Când poliţiştii i-au prins pe hoţi, aceştia cheltuiseră toţi banii! 

Oricare alt om cu scaun la cap ar fi renunţat să mai care după el bani cash cu grămada. El însă a continuat să se laude că banii nu sunt o problemă, iar în 2004 a primit o nouă lovitură - hoţii l-au "uşurat" de alţi 200 000 de dolari. Apoi, au urmat alte lovituri pentru el...În toamna aceluiaşi an, iubitul nepoatei sale a fost găsit mort, din cauza unei supradoze, chiar în casa lui Jack! La nici trei luni distanţă, a murit şi nepoata lui. În vârstă de 17 ani, Brandi Bragg a fost descoperită fără suflare în apropierea unei păduri, înfăşurată într-o folie de plastic. În geantă, poliţiştii au descoperit mai multe medicamente. Nimeni nu a fost acuzat de crimă.

În 2006, Jack Whittaker nu mai avea nimic - nici măcar 1 dolar din jack-pot-ul fabulos câştigat în urmă cu patru ani şi nici cei 17 milioane pe care îi câştiga ca preşedinte la compania pentru care lucra. Toţi banii s-au dus pe petreceri, cluburi de noapte, lucruri scumpe, bijuterii făcute cadou şi...pariuri! 

Află care sunt cele mai bune case de pariuri pentru pariuri live!

A fost dat în judecată de către o bancă de unde împrumutase 1,5 milioane de dolari, în cecuri. A acuzat, la rândul lui, banca pentru hărţuire, iar la proces a spus că nu are de unde plăti, pentru că banii i-au fost furaţi de către hoţi chiar în ziua în care îi primise. Un judecător a decis să i se pună oprire pe salariu pentru recuperarea prejudiciului. 

La trei ani după, în iulie 2009, bărbatul a rămas şi fără fiica sa - în vârstă de 42 de ani, Bragg Whittaker a fost găsită moartă în casa ei. A fost un an teribil, pentru că pe 2 decembrie i-a ars şi casa! A rămas pe drumuri, pentru că el nu-şi asigurase locuinţa şi nici bunurile din casă.

Pentru toate aceste nenorociri din viaţa lui, Jack Whittaker dă vina pe victoria de la loto..."Blestemată să fie ziua aceea!..", şi-a încheiat povestea tristă, bărbatul, care acum locuieşte cu chirie. 

 

Foto: usatoday.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi