A câştigat $271.272 în timp ce făcea live stream pe Youtube! Aşa arată ziua unui profesionist în poker

Doug Polk, unul dintre cei mai carismatici şi populari jucători de poker online din lume, a bifat săptămâna aceasta o performanţă unică: a reuşit să câştige $271.272 în timp ce a făcut live stream pe canalul său de Youtube. Americanul de 29 de ani s-a impus la un main event din seria Powerfest de pe partypoker, întreaga competiţie fiind transmisă în direct de Doug.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI INTERESANTE TURNEE!

Dacă v-aţi întrebat cum decurge o zi din viaţa unui jucător online de poker (Doug este excelent şi în pokerul de casino, însă zi de zi participă la turnee sau mese cash pe platformele online), filmul de mai jos cu siguranţă vă va mulţumi. În general Polk analizează pe canalul său de Youtube mâini sau oferă gratuit sfaturi legate de poker, însă în urmă cu doar câteva zile a avut inspiraţia să le ofere internauţilor o experienţă de neuitat.

Vezi mai jos imaginile

Concret, el s-a înscris la mai multe competiţii (a evoluat chiar şi pe ring - la o masă de $10/20 pentru o scurtă perioadă) şi imaginile au fost oferite fanilor săi în timp real. Din fericire pentru el, la turneul din circuitul Powerfest a avut un run perfect, adjudecându-şi marele premiu, după peste 8 ore de joc.

Sub pseudonimul gab_tilt99, el s-a înscris la turneul cu buy-in de $5200, la care au participat 274 de concurenţi (cei mai mulţi calificaţi din sateliţi, cu o investiţie mult mai mică). Îţi prezentăm mai jos momentele cheie ale victoriei lui Doug.

- După aproximativ o oră şi jumătate în care a avut un stack mediu, Doug s-a dublat cu un set de nouari. El a avut norocul să dea peste un adversar cu valeţi în mâna, care, pe un board în care nouarul care i-a completat setul eroului nostru era cea mai mare carte, a împins all-in. Americanul a plătit instantaneu şi a avut surpriza plăcută să constate că pe opozant îl mai ajutau doar două outsuri (cei doi valeţi din pachet). În urma acestei mâini, Doug a urcat până pe locul patru ca număr de fise în turneu, menţinându-se în partea superioară mai multe ore.

- Spuneam mai sus că în paralel cu turneul câştigat, Doug a participat şi la alte competiţii. La "Tour No Limit Hold Em $1050 XL Inferno", el a avut de asemenea un run bun, însă a avut ghinion la o mână, în care - dacă ar fi câştigat -, devenea chip leader. A mers all-in cu AK, iar agresorul iniţial, cu A-J, l-a plătit. Din păcate pentru omul nostru, un J a apărut pe flop, iar stack-ul său a fost schilodit iremediabil. La câteva minute el a împins cu A-10 vs 6-6, iar cărţile comune nu au adus nimic, perechea rezistând.

- În preajma mesei finale, presiunea a fost imensă, locul 10, spre exemplu, având garantat un premiu de $32.752. Însă Doug şi-a stăpânit perfect emoţiile, apelând la play-uri de efect şi la o agresivitate peste medie, în condiţiile în care şi stack-ul avut îi permitea să evolueze astfel. El şi-a dominat adversarii, astfel că în momentul în care în cursă au mai rămas patru jucători, Polk era chip leader detaşat, stack-ul său însumând aproape cât toate celelalte la un loc. 

- O mână pe care cu siguranţă Polk nu o va uita a avut loc când la masă mai rămăseseră trei concurenţi. Cu A-J el a împins all-in împotriva celui mai bun adversar, Dean Malenko. Acesta din urmă a avut A-K, adică exact mâna în oglindă de la turneul descris mai sus. Iar norocul şi-a întors faţa către american, într-o copie la indigo a potului descris anterior. Şi de această dată A-J a avut câştig de cauză, cu un valet apărut tot pe flop. S-a intrat astfel în heads up, Doug având un munte de chip-uri în faţă: 125 de milioane vs 16 milioane (cât deţinea Pokerg1rl69, cel care fusese short stack în ultimii patru, dar care a rezistat până în heads up).

- Un jucător extrem de tight, adversarul din heads up nu a fost chiar "carne de tun" pentru Polk, aşa cum s-ar fi anticipat. El a reuşit să îşi dubleze stack-ul, dar a fost şi ocrotit de şansă în câteva rânduri: a scăpat de două ori ca prin urechile acului, în condiţiile în care Doug a completat două mâini foarte puternice pe final (o culoare la damă, cu două cărţi din mână şi trips de dame). În cele din urmă, cu A-10 de pică, americanul a împins din nou, iar oponentul a crezut că mâna sa - A-7 - e suficient de bună pentru a răspunde. Boardul nu a adus vreo schimbare, iar Doug s-a impus. După peste opt ore de joc, el a intrat în posesia marelui premiu, de $271.272.

De menţionat faptul că şi în pokerul de cazinou Doug Polk s-a descurcat de-a lungul timpului de asemenea remarcabil, chiar dacă încasările nu se pot ridica la nivelul celor obţinute din pokerul online. În turneele importante desfăşurate faţă în faţă, americanul a câştigat 5,1 milioane de dolari, cel mai bun rezultat venind în 2014. Atunci, a încasat un premiu de $ 1,648,350, după ce s-a impus la $100,000 No Limit Hold'em Super High Roller, desfăşurat în Las Vegas.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!