A câștigat 265,000£ la bingo, dar i-a pierdut pe toți la păcănele și a vrut să se sinucidă!

stephen.jpg

Conform publicației Mirror Online, un britanic a câștigat 265,000£ la bingo dar în doar șase luni i-a pierdut pe toți la păcănele, motiv pentru care a vrut să își pună capăt zilelor!

Stephen Milnes este un bărbat de 48 de ani, divorțat și tată a doi copii. În urmă cu jumătate de an el și-a pierdut locul de muncă, iar la doar câteva zile distanță acesta a avut un noroc chior, câștigând un jackpot de 265,000£ la bingo online deși a jucat doar suma de 3£! Prietenii i-au spus că acum este aranjat pe viață și i-au recomandat să își cumpere o casă, dar bărbatul a avut alte planuri. Crezând câ va fi la fel de norocos în continuare, el a început să folosească banii câștigați pentru a se juca sloturi online. 

Stephen a început să piardă zilnic bani, și erau zile în care dădea chiar și 20,000£ pe minus. El și-a tot forțat norocul, până de curând când a constatat că nu mai are nici un ban în cont, ajungând chiar să acumuleze o datorie de câteva mii de lire față de banca la care avea cont. 

Când și-a dat seama ce a făcut, acesta a intrat într-o depresie gravă și a vrut să se sinucidă. El a înghițit o mână de pastile, dar a fost găsit la timp de tatăl său, care a chemat de urgență o ambulanță. După ce și-a mai revenit, Stephen a dat vina pe reclamele de la televizor care îl făceau să joace pe sume mari, cât și pe cazinoul online la care avea cont deoarece staff-ul de acolo nu l-a împiedicat să continue să se joace deși ar fi trebuit să fie evident că se confruntă cu o problemă.

Deși poate Stephen are dreptate măcar parțial, este totuși ironic să îi acuze pe cei de la cazino de lăcomie în condițiile în care chiar el este cel care nu s-a mulțumit cu un câștig de 265,000£ făcut din doar 3£! Plus că ar fi putut să solicite ajutorul familiei și a prietenilor, dar a preferat să se ascundă de aceștia, deci mai degrabă el este vinovat de situația în care a ajuns. Tu ce părere ai?

Sursă foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi