A câștigat 21,700£ de pe urma victoriei lui Monaco cu Dortmund, dar agenția i-a anulat biletul!

Un parior e a crezut că a câștigat 21,700£ de pe urma victoriei cu 3:1 a celor de la Monaco în partida cu Borussia Dortmund, doar ca să afle ulterior că biletul său a fost anulat!

Un bărbat de 25 de ani din Wirral, Marea Britanie, este furios după ”țeapa” luată miercuri. Acesta a mizat suma de 7,000£ pe victoria francezilor de la Monaco la o cotă de 3,10, și a crezut că a câștigat 21,700£ după ce favoriții săi s-au impus cu 3:1. Însă pariorul a trecut rapid de la extaz la agonie când a constatat că de fapt pariul său fusese anulat de către agenția la care jucase cu 2 ore și jumătate înainte de startul meciului (sau cel puțin asta pretinde operatorul).

Biletul a fost jucat online la Paddy Power, o casă de pariuri din Marea Britanie nelicențiată în România (descoperă AICI agențiile cu licență). Staff-ul a invocat faptul că miza maximă permisă pe bilet era de 4,000£, acesta fiind și motivul pentru care biletul a fost anulat. Chiar și așa această explicație nu îl mulțumește nici pe departe pe bărbatul a cărui identitate a rămas anonimă. Acesta a declarat pentru mirror.co.uk

Este ridicol. Când am plasat pariul nu am fost atenționat că depășesc vreo limită, iar mai mult decât atât, biletul a fost acceptat. Chiar și după ce m-am delogat de pe cont nu am primit vreun mail sau vreun mesaj în care să fiu anunțat de anularea biletului. Au avut mai mult de două ore la dispoziție să îmi spună că nu îmi acceptă pariul, dar nu au făcut-o. Acum ei pretind că l-au anulat din timp, nici măcar asta nu am de unde să știu dacă este adevărat sau nu din moment ce nu am mai fost logat pe cont și nu am fost anunțat nimic. Este o rușine. 
- pariorul nedreptățit

Purtătorul de cuvânt de la Paddy Power a fost și el întrebat de această situație, însă a dat un răspuns sec:

Avem o politică foarte strictă care ne împiedică să comentăm despre conturile individuale ale clienților.
- purtător de cuvând Paddy Power

Și ca seara să fie neagră până la capăt, pariorul a mai mizat și 3,200£ pe victoria Barcelonei cu Juventus, pariu care evident a fost acceptat, dar și pierzător în același timp (meciul s-a încheiat 0.0). 

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Poza biletului a fost preluată de pe mirror.co.uk.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!