A câștigat 2 milioane dolari, dar trăiește în rulotă și merge pe jos la cumpărături!

”Sunt un om chibzuit și niciodată nu o să uit de unde am plecat”, este anunțul făcut de John Hesp - pensionarul din Marea Britanie care a terminat în Top5 la WSOP 2017 Las Vegas și s-a ales cu un premiu de 2 milioane de dolari! Deși s-a pensionat de ceva vreme, bărbatul de 65 de ani continuă să fie un om activ - el fiind un ”jucător” important în industria comercializării de rulote.

Dar proaspătul milionar nu vrea să renunțe la viața lui - a declarat că va trăi împreună cu soția lui în aceeași rulotă și că va continua să ”vâneze” ofertele supermarketului aflat la o aruncătură de băț de locul în care jucătorul de poker și-a stabilit ”cartierul general”. ”Voi rămâne mereu un tip cu picioarele pe pământ și nu voi uita niciodată de unde am plecat. Sunt un om chibzuit și așa vreau să rămân.

John Hesp a uimit lumea pokerului cu abilitățile sale ieșite din comun, dar și cu umorul la care nu renunță niciodată. De asemenea, pe aproape tot parcursul turneului a purtat un sacou viu colorat care a atras atenția tuturor.

Vânzătorul de rulote, care a recunoscut că joacă 10 lire de maxim două ori pe lună la cazinoul din Hull, a terminat competiția din America pe locul 4 din peste 7000 de concurenți! Odată întors acasă, Hesp a fost ”Bombardat” de ziariști care l-au întrebat ce va face prima dată - ”Îmi voi lua soția și vom pleca într-o vacanță cu rulota!”, a spus milionarul, care are o soție cu 10 ani mai mică decât el.

JOACĂ LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

"Mandy este la fel ca și mine. Știu că acum ea poate avea ce vrea, dar la fel de bine știu că vom merge în continuare pe jos la cumpărături în Asda (nn - supermarketul din apropiere).

”Soția mea nu este o persoană care ține la etichetă, cum la fel de bine nici eu nu sunt. Eu sunt mereu în căutarea unei afaceri și întotdeauna obțin ceea ce vreau. Dar sunt domnul Transparență! Întotdeauna fac totul la vedere”, a declarat pensionarul milionar. 

John, care are nouă nepoți, vrea să folosească o parte din premiul câștigat în America pentru a organiza un joc de caritate în orașul său natal, Bridlington. "Ador orașul în care m-am născut și voi face tot ce pot pentru a-l scoate în evidență pe hartă! Am fost plecat trei săptămâni și m-am simțit un nimeni..Abia așteptam să vin acasă, unde până și pescărușii mi-au urat bun venit. Se pare că cei din Las Vegas nu au pescăruși...”, a glumit vânzătorul de rulote. 

Hesp a muncit din greu până să obțină primul job ca mecanic într-un atelier auto. S-a descurcat atât de bine, încât după numai câțiva ani deja se ocupa de vânzarea de rulote. În ciuda succesului său, bărbatul a spus că mai degrabă preferă să mănânce o banană la micul dejun decât somon..

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

”Părinții mei erau foarte mândri de mine. Până să se ducă, mereu spuneau că o să ajung un om de succes. Sunt sigur că acum ei sunt foarte mândri de mine! Nu mă voi schimba niciodată. Am fost învățat de mic ce înseamnă valoare banilor și asta mi-a rămas în minte. Mandy, care este dragostea vieții mele, a avut o educație similară cu a mea. Deci, nu se pune problema să ne luăm lumea în cap, dacă asta vreți să aflați...”, a încheiat milionarul.

(credit foto: mirror.co.uk)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi