A câștigat 1,2 milioane de lire după un PARIU NEBUN pe finala Euro 2016!

Un britanic a dat lovitura vieții în cadrul unui concurs de pariuri (Millions Pound Goal) organizat de un operator local. Acesta a prezis că Portugalia va învinge pe Franța cu 1:0 în finala de la Euro 2016, și că Eder va marca golul victoriei în minutul 109!

Care era oare probabilitatea să nimerească așa ceva? Oricum câștigul a fost pe măsura pronosticului: 1,2 milioane de lire! După două zile de încercări reprezentanții agenției au dat de fericitul câștigător, care habar nu avea că a devenit milionar, el uitând complet de biletul său. Acesta era în vacanță cu familia și s-a întors ieri pentru a ridica marele câștig. Pe acesta îl cheamă Daman Chick, are 32 de ani, este din Birmingham și este fan al echipei Aston Villa.

betvictor.jpg

De câteva zile se știe de acest câștig fenomenal, știrea fiind preluată deja de către mai multe publicații din România. Noi am așteptat până când câștigătorul își va face apariția în speranța că vom vedea și biletul minune. Din păcate, fiind vorba de un pariu jucat online în cadrul unui concurs, nu a fost postat nicăieri. Oricum competiția ”Millions Pound Goal” a fost foarte mediatizată în Regat în ultima lună, și nimeni nu se îndoiește de corectitudinea acesteia.

Fericitul câștigător a dat deja un interviu pentru birminghammail.co.uk. Să vedem ce a avut acesta de spus:

Când am fost sunat, m-am trezit din beție instant. Să fiu sincer, am uitat complet de biletul meu. Știam că l-am jucat, m-am uitat la meci, dar nu am băgat de seamă că am câștigat. Am rămas doar cu senzația că am văzut un meci mediocru, și nimic mai mult. De aceea nici nu am dat vreun semn de viață. 
- Daman Chick

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi