A câştigat 1 milion de lire pe un tichet răzuibil ataşat de un medicament pentru fetiţa sa

Crăciunul 2016 nu va fi uitat niciodată de o familie din Anglia. Mamă a patru copii, Tammie Pickett (din Basingstoke, Hampshire) a devenit milionară la Loteria Naţională după ce a cumpărat dintr-un magazin un tratament pentru fetiţa ei cea mai mică în vârstă de 3 ani, care era bolnavă. Unul dintre medicamente era cu premii, iar femeia a descoperit milionul de lire sterline câştigat după ce a răzuit codul de pe tichet pe stradă!! A fugit înapoi cu sufletul la gură în magazin şi i-a cerut vânzătoarei să verifice dacă e adevărat. Când aceasta i-a spus că a câştigat într-adevăr 1 milion de lire, Tammy a căzut în genunchi şi a izbucnit în plâns. Nu câştigase nimic niciodată până atunci!

Fan înrăit al lui Arsenal, soţul lui Tammy, Ian Pickett jucase în acest an la o tombolă organizată de clubul de pe "Emirates" cu seria de pe biletul la un meci, dar a primit doar o scrisoare de mulţumire prin poştă pentru ataşamentul faţă de club...

Pur şi simplu am rămas mută şi atunci când am fugit înapoi la magazin abia am putut vorbi cu vânzătoarea. Am izbucnit în plâns în momentul în care aceasta mi-a confirmat că am câştigat un premiu foarte mare şi că va trebui să mă adresez Loteriei Naţionale.

Nu mi-a venit să cred şi tot timpul am fost îngrijorată că micuţa noastră ar putea păţi ceva rău. Ne vom bucura cu toţii de această victorie, dar eu voi rămâne cu picioarele pe pământ. Sunt realistă. Va trebui să ne planificăm cu mare atenţie aceşti bani pentru a sta liniştiţi în viitor, 

---a declarat proaspăta milionară

În vârstă de 37 de ani, Tammy Pickett şi familia sa vor avea cele mai frumoase sărbători din viaţa lor. Femeia s-a măritat în urmă cu 6 ani cu bărbatul vieţii ei, Ian, şi au împreună patru copii. 

 

Foto: national-lottery.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!