A băut și a jucat la cazinouri de 1 milion euro, bani furați de la compania unde lucra

Dependența de jocurile de noroc lovește și în cele mai înalte sfere ale societății..Un fost director al unei companii din Irlanda a furat aproape 1 milion de euro din conturile societății pentru a-și alimenta dependența față de jocurile de noroc și dragostea pentru alcool. În vârstă de 46 de ani, Conrad Mason a admis 25 de astfel de ”episoade” în care a băgat mâna în banii firmei, dar și alte 234 de tranzacții ilegale din conturile companiei! 

Sergentul detectiv Margaret Morrell, în sarcina căruia a căzut ancheta, a declarat în fața instanței că numai în perioada august 2014 - iulie 2015, fostul director a transferat mai mult de 250 000 de euro din companie în două conturi înregistrate pe numele său. În total, prejudiciul se ridică la suma de 908.652 euro, în perioada 2010-2015. 

Conform anchetatorilor, bărbatul s-a comportat admirabil în companie în relația cu ceilalți angajați până la începutul lui 2013 când acesta a început să piardă sume mari la jocurile de noroc. Firesc, performanțele sale au început să scadă astfel că a fost retrogradat pe un alt post fiind evident că problemele sale legate de alcool și jocurile de noroc l-au transformat într-un cu totul alt om. În 2015, după o pauza de masă, s-a întors beat la birou. A fost momentul în care ceilalți colegi au hotărât să îl ducă pe fostul lor șef la o clinică de dezalcoolizare. 

Conrad Mason a fost arestat, fiind acuzat de de furt și fraudă. Curtea care îl va judeca a fost informată că soția l-a părăsit pe fostul director, că locuința acestuia a fost vândută iar cota sa parte de 130.000 de euro a acoperit o parte a ”găurile” făcute companiei la care era angajat. ”Este, în mod evident, un om distrus. El suferă enorm și are mustrări de conștiință acum. Din păcate, ar putea fi prea târziu pentru el..”, a declarat avocatul lui Mason, care va afla verdictul judecătorului pe 23 mai. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi