A aranjat la pariuri curse de cai și s-a dus în..galop după gratii!

Se înmulțesc aranjamentele la pariuri în cursele de cai. Un al treilea caz din acest an, care implică acuzații grave cu privire la ultimele curse desfășurate în Queensland, a fost amânat pentru luna august pentru ca anchetatorii să mai strângă probe la dosar. Michael Kevin Grant, din Redcliffe, a compărut în fața Curții Magistraților din Brisbane care l-a acuzat de aranjarea la pariuri a mai multor curse. Cazul său a fost amânat până pe 30 august, dar nu au fost făcute publice detalii cu privire la toate acuzațiile din acest dosar.

Comisarul pentru integritate, Ross Barnett a declarat că bărbatul a intrat în posesia unor informații confidențiale despre cei care vor participa la anumite curse. Grant va aștepta următorul termen de judecată după gratii. El este a treia persoană arestată în acest an ca urmare a unei investigații de amploare a autorităților australiene.

Primul care a căzut în plasa poliției a fost Dayl March (46 de ani), care a fost arestat în luna aprilie într-un caz la care au luat parte și detectivi particulari. Pe 7 aprilie, March a fost acuzat de aranjarea mai multor curse la pariuri împreună cu Bart Cockburn (27 de ani) - acuzat și el de aranjarea unui număr de 4 curse.

(QRCS) Queensland Racing Crime Squad acționează în cadrul Comisiei de Integritate a Curselor din Queensland și are ca responsabilități inclusiv investigarea abuzurilor împotriva animalelor, conform celor trei coduri importante din regulamentul curselor. 

PARIAZĂ PE CURSE DE CAI LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!