"Payback-ul din Cupă!" Acuzaţii după Astra - Viitorul

Astra a ieşit din calculele pentru titlu după ce a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Viitorul, meci în urma căruia antrenorul Marius Şumudică a criticat maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu. Fazele de gol s-au succedat pe bandă rulantă, iar jucătorii celor două echipe au ratat nu mai puțin de 3 penalty-uri în 12 minute! Viitorul a dat startul la spectacol după ce arbitrul a arătat punctul cu var pentru faulturile lui Săpunaru și Morais la Coman şi Benzar. Chițu și Coman şi-au bătut joc însă de şansa avută şi au ratat. Apoi la rampă au ieşit jucătorii lui Şumudică - Florea (Foto: Sportpictures.eu) s-a dus hotărât, dar a trimis pe lângă poartă!

Nu toată lumea a "gustat" spectacolul oferit de cele două echipe în cel mai frumos şi palpitant meci al acestui sezon. Pe Internet au curs "râuri" de comment-uri vizavi de faptul că la Giurgiu s-ar fi jucat o...piesă de teatru! Am reţinut şi eu câteva postate de oameni pe contul prietenului meu, Caramavrov.

Concret, mulţi microbişti consideră că meciul de la Giurgiu a fost unul suspect - Astra ar fi cedat punctele Viitorului în urma unei înţelegeri făcute la partida din Cupa României, când echipa lui Hagi s-ar fi dat la o parte!

Mai jos sunt doar câteva comentarii ale oamenilor pe facebook:

Ce-a spus Şumudică după înfrângerea în faţa Viitorului: 

Mai am o lună de antrenat în România, dar plec cu fruntea sus. Joi avem un meci extraordinar de greu cu FCSB. O să se spună că Viitorul ne-a dat meciul de Cupă și de-asta am pierdut, am auzit deja discuții pe tema asta, scenarii...Numai niște idioți pot spune așa ceva. Atât am putut!.. Noi ne apărăm corect șansele în toate meciurile!,

---a declarat Şumudică (Foto: Sportpictures.eu)

Invitat la Prosport Live chiar în ziua meciului, Mircea Rădulescu a dezvăluit o discuţie telefonică avută cu Marius Şumudică. "Am avut o scurtă discuţie, întâmplătoare, cu Şumudică şi îi spun: Eu nu am jucat niciodată la pariuri, dar acum, la meciul de diseară, vreau să joc pe victoria lui Gică Hagi. Şi a sărit ca ars. "Aoleu! Îl nimicesc, îl dobor!", cum are el verva asta de cuvinte. "Nici nu trece, nici nu face!". Evident, eu nu o să joc la pariuri, am vrut doar să-l provoc. El priveşte jocul acesta ca pe un meci pe care nu îl poate rata din punct de vedere al rezultatului", a povestit Mircea Rădulescu.

Astra a mai primit o lovitură aseară - Budescu s-a accidentat şi ar putea rata meciul de joi cu FCSB. "L-am pierdut pe Budescu, ce să fac?..A avut o contractură musculară, nu ştiu exact, va face un RMN. E important să ne revenim până joi", a încheiat antrenorul Astrei. 

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi