958 de mii de euro pe săptămână. Atât vrea Messi ca să rămână la Barcelona!

Lionel Messi a refuzat oferta din timpul verii făcută de Barcelona, iar acum şefii catalanilor încearcă să-l convingă din nou să semneze prelungirea înţelegerii. Starul argentinian cere un salariu astronomic ca să mai rămână la Barcelona, 958 de mii de euro pe săptămână!! E dispus totuşi să coboare ştacheta în cazul unei oferte care să-l satisfacă. Conform presei catalane, Barcelona consideră pretenţiile lui Messi exagerate şi acum încearcă să-i facă o contra-ofertă acestuia. Şefii Barcei vor să-i expună argentinianului planurile lor de lungă durată pentru câştigarea unor noi trofee, mizând pe faptul că Messi e focusat pe asta. De cinci ori a câştigat argentinianul până acum "Balonul de Aur" în tricoul Barcelonei. 

Presa spaniolă scrie că refuzul lui Messi de a semna un nou contract este legat şi de faptul că Barca a renunţat prea uşor la Dani Alves (plecat la Juventus în această vară), dar şi pentru că justiţia spaniolă l-a condamnat la 21 de luni de închisoare pentru fraudă. Lionel Messi și-a petrecut aproape toată cariera sa la Barcelona, timp în care a semnat șapte contracte cu gruparea catalană.

Starul argentinian este sportivul sub 30 de ani cu cele mai mari venituri din lume, conform clasamentului realizat de revista americană Forbes. Messi, care a încasat 81,5 milioane dolari pe parcursul sezonului trecut, îi devansează în această ierarhie pe Novak Djokovic și pe baschetbalistul american Kevin Durant, ambii cu venituri de 56 milioane dolari. Atletul jamaican Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei, ocupă locul 18 cu 32,5 milioane dolari.

 

Foto: Sport.es

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi