95.000 de dolari, prețul unui castron cu supă în NBA!

După evoluții la New Orleans Hornets, Denver Nuggets, Golden Bulls și New York Knicks, JR Smith s-a transferat în 2015 la Cleveland Cavaliers. Iar la doar un an distanță, el a câștigat titlul în NBA alături de celelalte staruri ale ”cavalerilor”. Momentan, echipa antrenată de Tyronn Lue se află pe locul trei în clasamentul Conferinței de Est, cu 38 de victorii și 26 de înfrângeri până acum. Cu 9 victorii mai puține decât liderii de la Toronto Raptors. 

Și asta din cauză că trupa starului Le Bron James are evoluții oscilante în campionat. Dovadă și meciul cu Philadelphia 76ers, pe care Cleveland l-a pierdut cu 97 la 108. Nimeni nu se aștepta la acest eșec și nici la faptul că unii dintre jucătorii de bază ai echipei, JR Smith (foto: usatoday.com) nu a evoluat în această partidă. Șefii echipei au anunțat că jucătorul de 32 de ani a fost suspendat, dar n-au spus și de ce. 

Jurnaliștii americani au început să ”scotocească” printre cunoscuții jucătorului și au aflat și motivul pentru care JR Smith a fost pedepsit de Cleveland - un castron cu supă pe care baschetbalistul l-a aruncat în fața lui Damon Jones, din staff-ul tehnic.  Desigur, mai există întrebări fără răspuns cum ar fi: tipul de supă, ce l-a determinat pe jucător să facă asta și dacă a aruncat supa cu tot cu castron sau doar conținutul în fața lui Jones...Presa americană l-a luat în vizor pe JR Smith, iar jucătorul lui Cleveland a devenit ”erou” în paginile ziarelor. (foto: tmz.com)

Un lucru se știe, însă, sigur - JR Smith câștigă 94.897 de dolari pe meci. Ceea ce înseamnă că respectivul castron de supă l-a costat pe jucătorul lui Cleveland aproape 95.000 de dolari! Cea mai scumpă porție de supă pe care a cumpărat-o vreodată în viață...JR Smith s-a cumințit și a redevenit omul de bază în apărare. Dar incidentul cu supa nu va fi uitat, cu siguranță, prea curând de fanii lui Cleveland și nici de jucător, care și-a luat adio în câteva secunde de la aproape 100.000 de dolari. 

Pe site-ul nostru poți găsi de fiecare dată cele mai pertinente analize și ponturi din NBA, dar și din cele mai importante competiții din Europa. Urmărește informațiile oferite pentru cele mai interesante meciuri pentru a plasa un pariu cât mai bun!

Pariază și tu la această casă de pariuri online pe cele mai tari competiții din baschet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!