Află totul despre casa de pariuri online 888Sport!

Joacă la 888Sport și bucură-te de un pachet atractiv de bun venit! Vezi aici ce bonus este oferit și află mai multe despre serviciile puse la dispoziția clienților! Pe piaţa online din 2008, 888sport (deschide un cont acum) a reuşit să își facă rapid un renume la nivel mondial. Este deţinut de Cassava Enterprises Limited, care este parte din 888 Group, iar în România funcţionează legal datorită Deciziei ONJN 1439/12.08.2016 conform căreia are o licență valabilă până în 2026.

Joacă acum la casa de pariuri 888Sport și încasează un bonus atractiv pentru primul depozit!


Despre site

Site-ul este ''curat'', fiind uşor de găsit elementele care îi interesează pe pariori. Ca majoritatea site-urilor de pariuri, în stânga sunt prezentate sporturile pe care se poate paria, partea centrală prezinta meciurile din consola live şi cele mai populare ponturi pariuri. În dreapta sunt prezentare celelalte portofolii care aparţin de grupul 888, dar aveţi şi link-uri spre paginile de promoţii, statistici, calendar live, precum şi spre blogul 888.

 

Cote și ofertă sportivă

Chiar dacă nu oferă cele mai bune cote de pe piaţă puteţi găsi la anumite evenimente cote de luat în calcul. Oferta este foarte bine reprezentată, existând posibilitatea de a paria şi pe competiţii de mâna a treia din majoritatea sporturilor importante. Oferta de pariuri live este decentă, daca o comparăm cu ce există la majoritatea caselor de pariuri online licenţiate în România. Mai multe despre acest subiect poți găsi aici: https://pariurix.com/pariuri-live.html.

 

Metode de plată

888sport acceptă valutele de circulaţie internaţională, precum lira sterlină, euro sau dolarul american, iar mai nou oferă inclusiv posibilitatea de a depune și retrage direct în RON! Transferul bancar, portofelul electronic Skrill, Neteller şi toate cardurile de credit/debit importante sunt acceptate pentru depuneri de către 888sport. Suma minimă acceptata la depuneri, indiferent de metodă, este de 40RON. Atunci când vrei să retragi câștigurile de pe cont, trebuie să știi că timpul de procesare poate ajunge până la 48 de ore în cazul portofelelor electronice și până la 5 zile în cazul retragerilor prin bancă.


Verificarea contului

Ca la orice altă casă de pariuri online licențiată, contul trebuie verificat conform legii în maxim 30 de zile de la înregistrare. Acest lucru se face încărcând pe site o copie după un act de identitate, o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont bancar), și o dovadă a metodei de plată utilizate. Mai multe detalii poți găsi aici: https://pariurix.com/cum-verific-contul-de-pariuri-888sport.html


Alte servicii

În afară de pariuri sportive, operatorul oferă alte două servicii: 888casino și 888poker. De altfel camera de poker este considerată ca fiind a doua cea mai importantă din lume după PokerStars, ceea ce spune multe. Detalii suplimentare aici!


Alte aspecte importante

888sport oferă ca şi bonus de bun venit foarte tentant pe care îl poți descoperi AICI. Pentru discuţii şi păreri despre această casă de pariuri accesaţi forumul de discuţii 888sport oferit de PariuriX. Nu în ultimul rând, dacă ești în căutarea unei recenzii mai amănunțite decât aceasta, atunci accesează ACEST LINK.

 
Te-ar mai putea interesa şi:
 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi