Agenţia de pariuri online 888sport

oferta-exclusiva-888sport.JPG

Pe piaţa online din 2008, 888sport (deschide un cont acum) a reuşit să își facă rapid un renume la nivel mondial. Este deţinut de Cassava Enterprises Limited, care este parte din 888 Group, iar în România funcţionează legal datorită Deciziei ONJN 1439/12.08.2016 conform căreia are o licență valabilă până în 2026.


Despre site

Site-ul este ''curat'', fiind uşor de găsit elementele care îi interesează pe pariori. Ca majoritatea site-urilor de pariuri, în stânga sunt prezentate sporturile pe care se poate paria, partea centrală prezinta meciurile din consola live şi cele mai populare ponturi pariuri. În dreapta sunt prezentare celelalte portofolii care aparţin de grupul 888, dar aveţi şi link-uri spre paginile de promoţii, statistici, calendar live, precum şi spre blogul 888.

 

Cote și ofertă sportivă

Chiar dacă nu oferă cele mai bune cote de pe piaţă puteţi găsi la anumite evenimente cote de luat în calcul. Oferta este foarte bine reprezentată, existând posibilitatea de a paria şi pe competiţii de mâna a treia din majoritatea sporturilor importante. Oferta de pariuri live este decentă, daca o comparăm cu ce există la majoritatea caselor de pariuri online licenţiate în România. Mai multe despre acest subiect poți găsi aici: https://pariurix.com/pariuri-live.html.

 

Metode de plată

888sport acceptă valutele de circulaţie internaţională, precum lira sterlină, euro sau dolarul american, dar nu oferă în prezent posibilitatea de a paria în RON. Transferul bancar, portofelul electronic Skrill, Neteller şi toate cărţile de credit/debit importante sunt acceptate pentru depuneri de către 888sport. Suma minimă acceptata la depuneri, indiferent de metodă, este de 10 euro. Exceptie face transferul bancar pentru care exista o limita minima de 75 de euro.

888sport are o lmită mică la retrageri. Astfel puteţi retrage prin Skrill.com numai 4 euro, în timp ce retragerea minimă prin transfer bancar este de 15 euro. Retragerile prin Skrill şi Neteller durează maxim 48 de ore lucrătoare, iar cele prin transfer bancar pot ajunge până la cinci zile lucrătoare. La fel ca şi în cazul depunerilor nu se percepe vreo taxă atunci când solicitaţi o retragere.


Alte aspecte importante

888sport oferă ca şi bonus de bun venit foarte tentant pe care îl poți descoperi AICI. Pentru discuţii şi păreri despre această casă de pariuri accesaţi forumul de discuţii 888sport oferit de PariuriX. Nu în ultimul rând, dacă ești în căutarea unei recenzii mai amănunțite decât aceasta, atunci accesează ACEST LINK.

 
 
Te-ar mai putea interesa şi:
 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive