888poker a lansat Flopomania. Reacția concurenței

888poker a trecut la next level în ceea ce privește testarea pieței. Și asta nu este deloc un lucru rău. Din contră, află părerea oamenilor înaintea de implementarea noilor strategii și sisteme de joc. Așa se face că, în urmă cu două săptămâni, pe site-ul camerei de poker a apărut ”ca din senin” un joc nemaivăzut până atunci - Flopomania. (foto: calvinayre.com)

A fost momentul în care cei de la 888poker au anunțat că totul a fost ceva neprevăzut și că jocul a apărut ”accidental” pe site. În realitate, este foarte posibil ca acțiunea să fi reprezentat testul de care cei de la camera de poker să fi avut nevoie pentru a-și da seama de impactul asupra jucătorilor. Pentru că, la puține zile după aceea, 888poker a anunțat lansarea oficială a jocului despre care s-a spus că "este în linie cu dorința de a crea un mediu de joc plin de suspans și cât mai distractiv în același timp”.  
  
Va ”prinde” Flopomania?

În fapt, noul joc este Texas Hold'em dar fără acțiune preflop. Acest lucru înseamnă că la fiecare mână se va vedea flopul (momentul decisiv în orice mână de poker). În același timp, nu mai există blinduri, iar fiecare jucător cotizează o sumă mică înainte de a primi cărțile, după care imediat apare flopul. Abia din acel moment jocul continuă după regulile clasice. (foto: pokernews.com)

"Credem că Flopomania face parte din misiunea noastră de a aduce înapoi distracția în jocul de poker. Noul nostru produs dă ocazia jucătorilor să speculeze orice mână au primit și credem că formatul va fi un real succes”, a declarat reprezentantul 888poker, Itai Pazner, pentru pokernews.com. 

Cu alte cuvinte, s-a dorit ca prin eliminarea acțiunii preflop, dinamica jocului să fie mult mai rapidă și mai interesantă. Ca urmare, cu atâția adversari pe flop valorile mâinilor de început se schimbă substanțial - așii nu vor mai fi chiar atât de puternici, acum cei aflați la masă având șansa să câștige cu oricare alte două cărți. 

Reacția concurenței nu a întârziat să apară, iar dorința de a veni cu ceva nou i-a făcut și pe cei de la PokerStars să inoveze. Astfel, ei au testat la rândul lor piața cu formatul Power Up (foto: pokerstars.com), ceva între poker și Esports. Oricum ar fi și orice noutate se va introduce, va fi extrem de interesant de urmărit impactul asupra jucătorilor și în ce măsură sistemul satisface nevoia de nou a jucătorilor. Iar din acest punct de vedere, merită de știut prima impresie a celor care au încercat Flopomania. Voi ați încercat și ce părere aveți? 

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!