888 Holdings și Rank se pregătesc să ofere 3 miliarde de lire pentru achiziționarea William Hill!

The Guardian ne anunță că 888 Holdings, companie licențiată și în România (D. 2162/28.08.2015), împreună cu The Rank Group, o altă companie britanică de gambling, se pregătesc să facă o ofertă de 3 miliarde de lire pentru achiziționarea operatorului William Hill.

888.jpg

William Hill este una din cele mai vechi, dar și cele mai importante case de pariuri din Marea Britanie, și chiar din lume. Aceasta a fost fondată în 1934 și a crescut constant de-a lungul anilor, dar ultima perioadă nu a fost chiar cea mai profitabilă pentru ea. În ciuda acestui aspect, pare greu de crezut că afacerea chiar se va concretiza.

În urmă cu doar un an, William Hill a fost cea care s-a oferit să preia 888 Holdings în schimbul sumei de 700 de milioane de lire, dar cei de la 888 au considerat că suma este mult prea mică. 888 a încercat în schimb să fuzioneze cu Bwin Party, dar și această afacere a picat.  

Totuși în ultimii ani au fost și astfel de fuzionări finalizate cu succes. Cele mai bune exemple sunt fuziunile PaddyPower - Betfair  și Ladbrokes - Gala, cea din urmă fiind o afacere de 2.3 miliarde de lire. Astfel va fi interesant de văzut dacă William Hill chiar va lua în serios propunerea celor de la 888 Holdings și Rank.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi