888 Holdings iese de pe piața din Polonia! Și gigantul Facebook e în pericol

Polonezii au declanșat o campanie de protejare a caselor de pariuri naționale licențiate, determinând operatori precum 888 Holdings să se alăture exodului celor care nu dețin o licență locală pentru a-și desfășura activitatea. În această săptămână, jucătorii polonezi de poker au fost anunțați de cei de la 888 Poker că activitatea site-ului va înceta începând cu data de 5 iunie. Site-ul, care a blocat deja noii clienți să nu-și mai creeze conturi, a informat jucătorii că ieșirea de pe ”piața” poloneză a fost necesară în urma unei ”reevaluări a afacerii”. 

În decembrie anul trecut, Legea privind jocurile de noroc din Polonia a fost modificată pentru a interzice în mod explicit operatorii de jocuri de noroc care nu dețin o licență locală. Ministerul de Finanțe a oferit furnizorilor locali de servicii de internet un termen limită (1 iulie 2017) pentru a începe blocarea tuturor domeniilor de jocuri de noroc online, trimițând în același timp Cabinetului Primului Ministru o listă ”neagră” cu operatorii aflați în afara noilor reglementări. 

Această listă a continuat să se mărească și conține acum nu mai puțin de 235 de domenii de joc. Curând, și gigantul social-media Facebook și-ar putea face loc pe această listă, a anunțat Ministrul finanțelor din Polonia, Wieslaw Janczyk. Într-o declarație adresată Parlamentului la începutul acestei luni, Janczyk a anunțat că Autoritatea Națională Fiscală monitorizează site-urile social-media pentru a identifica ”situațiile în care acestea facilitează accesul la jocuri de noroc ilegale”.

Săptămâna trecută, Ministerul Finanțelor a emis o declarație prin care cere să-i fie oferite amănunte cu privire la ceea ce constituie "natura acestor jocuri". Această declarație are în vedere și ”păcănelele” (fie ele online sau situate în diferite locații), ministrul Wieslaw Janczyk făcând referire la un raport care a scos în evidență faptul că multe dintre acestea sunt configurate astfel încât jucătorii să nu câștige bani! Printre rânduri, Ministerul de Finanțe a lăsat să se înțeleagă faptul că este singurul în măsură să stabilească dacă un aparat de acest fel este ”corect” sau se află în afara legii. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi