888 Holdings este favorită să preia bwin.party

Bwin.party este pe punctul de a fi achiziţionată de 888 Holdings, după ce aceasta din urmă a majorat preţul de cumpărare a unei acţiuni de la 150 lire, cât era vinerea trecută, la 160 lire.

Click aici pentru a juca la pariuri live pe internet!

bwinparty.jpg

Directorul de operaţiuni al celor de la 888 n-a dorit să comenteze nimic referitor la această ştire şi la faptul că 888 Holdings este favorită să preia bwin.party, precizând însă că oferta sa s-a bucurat de un review pozitiv. În afara celor de la 888, o altă ofertă pentru achiziţionarea bwin.party vine de la GVC Holding, împreună cu Amaya Gaming, firma canadiană de pariuri care deţine şi Pokerstars-ul. Rivalii celor de la 888 au fost primii care au confirmat că le-au făcut o ofertă pentru achiziţionarea bwin.party, acţiune ce se întâmpla în luna mai. 

Cu privire la acest lucru, un analist a apreciat că bwin.party ar prefera oferta 888, însă că acţionarii ar prefera, în funcţie de preţ, oferta celor de la GVC/Amaya. O altă părere asupra acestui aspect este aceea a unei lupte strânse între cei doi ofertanţi, însă 888Holdings pare uşor favorită deoarece preţul pentru acţiuni ar fi unul mai atractiv. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi