888 Holding a permis jucătorilor auto-excluși să facă depuneri. Ce amendă record a primit

Comisia de reglementare a jocurilor de noroc din Marea Britanie taie în carne vie! Iar ultimii care au picat la zar au fost cei de la 888 Holding. Concret, operatorul a permis jucătorilor excluși să facă depuneri în continuare și a fost amendat cu 10 milioane de dolari!! Sancțiunea a făcut referire la un număr de 7000 de jucători, care ceruseră auto-excluderea. Conform autorităților britanice, aceștia au continuat să depună sume mari de bani și să joace nestingheriți între octombrie 2015 și septembrie 2016.

(foto: freespins.com)

Auto-excluderea fusese activată inițial doar pentru poker și cazinou. O scăpare a sistemului a permis însă jucătorilor care solicitaseră auto-excluderea să poată totuși juca la bingo. Șefii comisiei de reglementare au declarat că "problema a trecut neobservată o bună perioadă de timp, interval în care clienții vizați au putut depune și juca 3,5 milioane lire sterline timp de 13 luni!" Cei de la 888 s-au apărat spunând că nu au vrut să profite de banii depuși și că totul s-a datorat unei erori regretabile de sistem. 

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX!

Greșeală sau nu, operatorul 888 Holding trebuie să plătească cei 10 milioane de dolari. ”Vrem că acest caz să fie un avertisment la adresa celorlalți operatori”, au atenționat cei de la UK Gambling Commission. 4,25 milioane lire sterline vor merge către programul de măsuri sociale care au în vedere jucătorii cu probleme. 

(foto: cardschat.com) 

Ceea ce a atras în special atenția a fost faptul că 888 Holding a ”închis ochii” la sume mari depuse de jucători care ceruseră auto-excluderea. Ca exemplu, autoritățile britanice l-au dat pe un bărbat care timp de un an a ”pompat” 1,3 milioane de lire sterline în jocurile de noroc! 55 000 lire sterline a fost cea mai mare depunere a clientului cu probleme, bani pe care i-ar fi furat de la locul de muncă.  

Joacă responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! NU se poate trăi din această activitate! Dacă te confrunți cu probleme de joc, apelează la jocresponsabil.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!