888 a anunţat că vrea să cumpere bwin.party iar afacerea s-ar putea face pentru o sumă colosală!

Astăzi 888 Holdings a confirmat astăzi că a intrat în licitaţia pentru cumpărarea bwin.party (companie care deţine site-urile de gambling Bwin, Gamebookers şi Party). Dacă va reuşi să câştige această licitaţie 888 va da o adevărată lovitură pe piaţă.

bwin.jpg

Familia Shaked, care deţine 48% din 888, a aprobat oferta şi astfel la adunarea acţionarilor 59% dintre votanţi au decis ca compania să participe la licitaţie. Nu este prima tentativă a celor de la 888 de a încerca să dea o lovitură pe această piaţă. În luna februarie a acestui an au încercat să cumpere William Hill pentru suma de 750 de milioane de lire sterline. De data aceasta, în cazul bwin.party, suma pentru care se va face afacerea va depăşi cu siguranţă un miliard de lire sterline.

Între Bwin.party şi 888 există deja un parteneriat, prima utilizând platforma Dragonfish, care este deţinută de 888, pe site-ul Foxy Bingo. Achiziţia bwin.party de către 888 ar fi în oarecum în beneficiul primilor deoarece în 2014 compania din care face parte Bwin a fost într-un declin continuu, iar 888 a anunţat profituri de 68 de milioane de lire sterline.

Rămâne de văzut, dacă tranzacţia se va face, ce efecte va avea aceasta asupra jucătorilor!

 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!