71 de milioane de euro: atât îi costă pe şefii lui Chelsea "repatrierea" lui Romelu Lukaku!

Presa din Anglia scrie că Romelu Lukaku este ca şi transferat la Chelsea. Antonio Conte l-a convins pe Abramovici să-l readucă pe "Stamford Bridge" pe atacantul belgian care în 2014 a plecat la Everton. 71 de milioane de euro e suma pe care Chelsea a oferit-o pentru Lukaku - record pentru clubul londonez. Sumă care s-ar putea să mai crească, însă, cu câteva milioane, scriu englezii de la "Independent". Oricum ar fi, afacerea e gata, având în vedere că Lukaku a declarat în dese rânduri că vrea să joace în Champions League anul ăsta şi că Everton are nevoie de bani. La Chelsea, Lukaku se va reîntâlni cu Michy Batshuayi, colegul său din naţionala Belgiei, pe care Chelsea a plătit aproape 40 de milioane de euro lui Marseille.

Sosirea lui Lukaku pe "Stamford Bridge" înseamnă şi sfârşitul visului frumos pentru Diego Costa. Atacantul adus acum doi ani de la Atletico Madrid nu este pe placul antrenorului Antonio Conte. Diego Costa e momentan accidentat şi nu a jucat până acum în niciun amical.

Când se va recupera, vom vedea şi când va juca. În această perioadă de transferuri, este foarte important ca Diego să dea ochii cu mine şi cu clubul...Dacă mă întrebaţi la momentul actual, Diego Costa este jucătorul lui Chelsea. Mâine, nu se ştie ce va fi",

a spus Antonio Conte.

Diego Costa nu are oferte concrete în acest moment - singura era cea a fostei lui echipe, Atletico Madrid, dar spaniolii au renunţat la idee după ce şefii londonezilor i-au ameninţat cu tribunalul dacă le mai hărţuiesc jucătorul...Simeone s-a reorientat rapid şi l-a adus la Atletico pe fostul atacant al Sevillei, Kevin Gameiro.

Foto: express.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi