6.500 de oameni arestați din cauza pariurilor pe Mondial! Clipe grele și pentru John Obi Mikel

Cupa Mondială de fotbal din Rusia face victime...Tatăl nigerianului John Obi Mikel a fost răpit de mafioți chiar în timpul turneului final! După aproape o săptămână de căutări și încercări disperate ale poliției să dea de urmele acestuia, bărbatul a fost eliberat în schimbul unei răscumpărări de 28.000 dolari! "Michael Obi, tatăl căpitanului naționalei de fotbal, și-a recăpătat libertatea", a anunțat un reprezentant al poliției din Nigeria.

Potrivit polițiștilor, tătăl fotbalistului (foto: solacebase.com) a fost răpit de un grup de bărbați înarmați - dar care nu au supus victima niciunei agresiuni fizice. Banii pentru răscumpărarea acestuia au fost plătiți de Obi Mikel imediat ce acesta a aflat despre pretențiile răpitorilor - aflați la a doua ”isporavă” de acest gen.

Până acum nimeni nu a fost arestat, dar poliția a cerut celor care știu ceva despre acest caz să se îndrepte către secții. De asemenea, autoritățile au solicitat personalului din spitale vigilență maximă atunci când la camera de gardă se prezintă oameni care au suferit împușcături - pentru că aceștia ar putea face parte din grupul celor care l-au răpit pe tatăl căpitanului Nigeriei (foto: goal.com). Este a doua oară când Michael Obi este răpit de bărbați înarmați - el a mai trecut prin asta în august 2011. 

Tot pe mâna poliției, dar din cu totul alte mnotive, au ajuns și 6.500 de persoane din Thailanda! Potrivit oficiclităților, acestea se fac vinovate de jocuri ilegale și organizare de pariuri ilegale pe meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal.

În urma descinderilor în forță ale poliției au fost închise nu mai puțin de 250 de case de pariuri ilegale de la începutul competiției din Rusia. Cu această ocazie au fost confiscați aproximativ 28 de milioane de baht (845.000 de dolari SUA). Totodată, autoritățile au decis înființarea unei structuri speciale în cadrul poliției care să lupte împotriva celor implicați în pariurile ilegale (foto: khaosodenglish.com)

Un studiu recent realizat de Centrul de Cercetare pentru Afaceri și Dezvoltare Socială a Universității Chulalongkorn a constatat că aproximativ 2,5 milioane de tineri sunt implicați în pariurile ilegale pe fotbal. Cercetarea efectuată a arătat că 600.000 dintre aceștia au vârste între 15 și 25 de ani și că telefoanele mobile au făcut ca pariurile să devină tot mai frecvente în rândul tinerilor. 

Poliția thailandeză tratează astfel de infracțiuni ca pe o ”poartă” de acces către alte fapte în afara legii, inclusiv jaf și trafic de droguri...Și asta pentru că mulți dintre cei care pierd sume importante la pariuri jefuiesc mai apoi oameni de afaceri și mici întreprinzători pentru a-și plăti datoriile făcute.

Participă și tu la concursul cu premii de 1.000.000 RON pe Cupa Mondială!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi