6 lucruri care te vor transforma într-un parior de succes

Orice parior, indiferent că este la primul contact cu pariurile online sau are deja ceva experiență, poate să își îmbunătățească rezultatele pe termen lung dacă respectă anumite reguli și ține cont de anumite sfaturi. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta 6 lucruri care te pot transforma într-un parior de succes!

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum

 

  1. Cunoștințe sportive cât mai bogate

Pentru a fi un parior bun trebuie în primul rând să te pricepi să alegi cele mai bune pronosticuri. Pentru asta trebuie să ai cunoștințe sportive cât mai bogate. Este important să îți placă sportul pe care pariezi, dar mai important este să îl urmărești de mult timp pentru a îi putea înțelege particularitățile. Doar așa vei putea ști dacă un anumit factor va fi decisiv sau nu în meci, dacă o echipă sau un jucător urmează să treacă printr-o pasă mai proastă și așa mai departe. Degeaba respecți toate punctele de mai jos, dacă în final nu ești bun în alegerea celor mai potrivite pariuri.

 

  1. Un sistem de pariere bine pus la punct

Când spun sistem de pariere, mă refer la un mod complet de a juca. Acesta trebuie să cuprindă o strategie bună și un money management bine pus la punct. Strategie nu înseamnă neapărat ceva gen Martingale sau Fibonacci; tot o strategie poate fi și aceea de a plasa doar pariuri single pe mize fixe. Tot strategie este și Minutul următorului gol, una inventată chiar pe forumul nostru de discuții de către userul petremihai. Important este să găsești ceva ce să ți se potrivească. Dacă o strategie funcționează bine pentru un alt parior, nu înseamnă neapărat că va funcționa la fel de bine și pentru tine. Trebuie să faci teste pentru a găsi ceva compatibil cu stilul tău de a juca.

Money management-ul reprezintă modul în care îți gestionezi banii: trebuie să ai un buget fix și să decizi din start cât vei paria în diferite situații. Managementul banilor și strategia de pariere sunt în legătură directă, pentru că în final datorită lor vei ști pe ce să pariezi și cât să pariezi. Foarte mulți pariori se pricep să aleagă pronosticuri bune, dar pierd bani din cauză că pariază haotic și își gestionează greșit finanțele.

Vezi care sunt cele mai populare strategii la pariuri sportive: https://pariurix.com/strategii-pariuri-sportive-si-sisteme-ce-te-ajuta-sa-castigi-mai-multi-bani-la-pariuri.html

 

  1. Multă documentare

Dacă consideri pariurile sportive ca fiind un simplu joc de noroc, atunci poți alege câteva pronosticuri, pui 2RON, iar mai departe … Doamne ajută! Dacă vrei să câștigi constant și să scoți maximul din pariurile tale, atunci trebuie să te documentezi cât mai bine. Pariurile sportive pentru pariorii profesioniști sunt ca piața de valori pentru brokeri. Dacă ai cunoștințele necesare, poți întoarce cotele în favoarea ta. Despre ce ai putea să te documentezi? În primul rând ai putea aprofunda subiectiul de mai sus: money management și strategii de pariuri. Apoi ai putea citi de ce este mai bine să pui pariuri single decât multiple, iar exemplele pot continua. PariuriX pune la dispoziția cititorilor o gamă largă de articole cu multe informații utile ce te pot ajuta în timp să te transformi într-un parior mai bun.

 

  1. Răbdare … foarte multă răbdare

Realitatea este că oricât de-ai documenta, tot vei face anumite greșeli mai devreme sau mai târziu. Oricine le face, dar important este să înveți din ele și să nu le repeți la nesfârșit. De asemenea, atunci când pierzi un pariu, nu trebuie să dai vina pe ghinion, pe arbitru sau mai știu eu pe cine, ci să cauți argumente logice pentru care pariul a fost pierzător. Dacă la mai multe pariuri pierzătoare depistezi elemente comune, înseamnă că aceste elemente pot reprezenta motivul pentru care pariurile nu au ieșit. Dacă încerci să elimini din ecuație elementele negative atunci când alegi pronosticurile viitoare, șansele de a avea rezultate din ce în ce mai bune cresc vertiginos.

 

  1. Un pic de noroc

Indiferent ce ai face, în final ai nevoie și de un pic de șansă. Tu poți să respecți toate regulile de mai sus, dar dacă mingea pur și simplu nu vrea să intre în poartă, nu prea ai ce face. Totuși, având o strategie bine pusă la punct și un money management bun, combinate cu multă documentare și capacitatea de a învăța din greșeli, vei vedea că pe termen lung rezultatele tale vor depinde mult mai puțin de noroc decât atunci când joci haotic.

Intră pe forumul nostru de discuții pentru a discuta cu alți utilizatori ai comunității PariuriX!

 

  1. O casă de pariuri suficient de bună

Cote mici, o ofertă sportivă săracă ce nu conține meciurile sau tipurile de pariuri care te interesează, lipsa opțiunii de cash out,  o platformă de pariuri live instabilă, lipsa unui serviciu de transmisiuni live video, lipsa unei aplicații mobile sau a unui site optimizat decent; toate aceste lucruri te pot face să obții mai puțin din pariurile tale decât ar trebui, iar astfel ajungi să pierzi bani fără să îți dai seama. Sunt în România câteva agenții licențiate bune pe care le recomanăm, un top 5 a acestora putând fi găsit AICI.


Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!