5,93 milioane suspecți în China de jocuri de noroc ilegale! Poliția e în alertă maximă

Poliția chineză s-a pus cu răul pe cei care organizează jocuri de noroc ilegale. ”Vom destructura toate activitățile ce contravin legilor țării în privința jocurilor de noroc. Știm de existența unor operatori și a unor grupuri care facilitează activități ilegale de pariere. Le vom stârpi în cel mai scurt timp”, a anunțat ministrul adjunct al Securității Publice, Huang Ming.

Acesta a declarat că jocurile de noroc au afectat serios ”atmosfera socială” din țară, au constituit o amenințare directă asupra securității și stabilității economice a populației (foto: calvinayre.com). S-a întâmplat la ultima video-conferință națională cu responsabilii din întreaga țară ce a vizat combaterea jocurilor de noroc ilegale. 

Poliția chineză a investigat până acum aproximativ 5,93 milioane de suspecți în 1,74 milioane de cazuri de jocuri de noroc. Este ultima informație oficială dezvăluită la cel de-al 18-lea Congres Național al Partidului Comunist din China, în 2012. Cu toate acestea, țara se confruntă cu o nouă situație în lupta împotriva impostorilor  (foto: scmp.com). Iar zonele rurale reprezintă o problemă gravă, conform oficialului Ministerului Securității Naționale. 

Huang a ordonat departamentelor de poliție de la la nivel național să se concentreze asupra companiilor care desfășoară activități de jocuri de noroc ilegale, "bănci subterane" și să aibe în vedere toți operatori online implicați în activități ilegale. "Cei care se constată că s-au angajat în jocuri de noroc ilegale și au împiedicat investigarea crimelor vor fi pedepsiți cu asprime!", a anunțat ministrul. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi