50RON FREEBET pe România Liga 1

Vineri 14 iulie debutează sezonul 2017 / 2018 din România Liga 1, iar cu această ocazie poți încasa un pariu gratuit de 50RON dacă pariezi pe meciurile din prima etapă. Mai exact, joci 3 bilete simple pre-meci sau live la această casă de pariuri online (miinim 50RON fiecare pe cotă de 1.50+) și vei fi răsplătit cu 50RON FREEBET. Această ofertă este valabilă atât pentru clienții noi cât și cei actuali, dar dacă nu ai deja un cont atunci citește până la capăt pentru că avem pentru tine încă o ofertă super tentantă.

ÎNCASEAZĂ ACUM UN FREEBET DE 50RON PE ROMÂNIA LIGA 1!


Cum încasez freebet-ul de 50RON?

  1. Accesează contul tău de pariuri la această agenție de pariuri sportive.
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”3+1 Pariu Gratuit - Liga 1” și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Joacă 3 bilete simple pre-meci sau live (orice opțiune de pariere) pe meciuri distincte din prima etapă din România Liga 1 (14.07 - 17.07). Pentru ca un bilet să fie eligibil, el trebuie jucat pe o cotă de minim 1.50 și o miză de minim 50RON. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești 50 RON FREEBET.

Freebet-ul este creditat în maxim 48 de ore de la terminarea ultimului meci al etapei. Acesta este valabil timp de 7 zile și trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00. Din urma folosirii lui vei păstra doar profitul, nu și miza, iar respectiva sumă o poți retrage oricând. Află ce este un FREEBET!

 

Șapte super cote de 10.00!

Dacă nu ai deja cont la agenția recomandată, atunci deschide un cont acum utilizând ACEST LINK SPECIALPrimul pariu plasat pe câștigătorul unuia din cele 7 meciuri din prima etapă (pariu pre-meci de tipul 1x2) va fi plasat pe o cotă specială de 10.00! Tu alegi pe cine pariezi! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător, primești înapoi dublul mizei! Regulamentul complet al oertei poate fi citit accesând ACEST ARTICOL.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ECHIPEI FAVORITE

LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi