Pariezi 100RON pe meciurile de marți din Liga Campionilor și primești 50RON FREEBET pentru miercuri!

Casa de pariuri online Betfair.ro (L1160655W000329) vine în această săptămână cu o ofertă foarte interesantă pe Liga Campionilor. Pariezi 100RON pe meciurile de marți, 5 decembrie 2017, și primești 50RON FREEBET pentru partidele de miercuri, 6 decembrie. Promoția este valabilă pentru toți clienții, inclusiv cei actuali, așa că nu trebuie să o ratezi. 

Pariază 100RON pe meciurile de marți din Liga Campionilor și primești 50RON FREEBET pentru partidele de miercuri!

 

Cum mă calific pentru această ofertă?

Plasează orice pariu simplu pe Betfair Sportsbook în valoare de cel puţin 100 RON (20€/£), pe orice piaţă din Liga Campionilor în data de 05.12.2017. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie plasat pe o cotă de minim 1.50 și trebuie să nu se folosească la el opțiunea de cash out. Sunt eligibile atât pariurile pre-meci cât și live.

A doua zi, adică miercuri 6 decembrie, vei primi un FREEBET de 50RON (10€/£) ce poate fi utilizat pe orice piață de fotbal în termen de maxim 24 de ore de la creditare. Din urma acelui pariu gratuit vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă nu este supusă vreunei condiții ulterioare de rulaj, deci poate fi retrasă în orice moment. Dacă nu știi ce este un FREEBET, atunci accesează ACEST ARTICOL.

Pariază 100RON pe meciurile de marți din Liga Campionilor și primești 50RON FREEBET pentru partidele de miercuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!