Ofertă Netbet: 50RON FREEBET pe etapa a 3-a din Liga 1 Betano

Astăzi debutează etapa a treia din România Liga 1 Betano, sezonul 2017/ 2018, etapă care se întinde ca de obicei pe durata a 4 zile. Casa de pariuri online Netbet (deschide cont acum) vine cu o promoție interesantă prin care poți primi un FREEBET de 50RON dacă joci 3 bilete simple pre-meci sau live pe meciurile din această rundă (minim 50RON fiecare, cote 1.60+, orice opțiune de pariere) 

ÎNCASEAZĂ ACUM UN FREEBET DE 50RON PE ROMÂNIA LIGA 1!

 

Cum încasez freebet-ul de 50RON?

  1. Accesează contul tău de pariuri Netbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum și încasezi în plus un bonus de până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”3+1 FREEBET- Liga 1” și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Joacă 3 bilete simple pre-meci sau live (orice opțiune de pariere) pe meciuri distincte din etapa a 3-a din România Liga 1 (28.07 - 31.07). Pentru ca un bilet să fie eligibil, el trebuie jucat pe o cotă de minim 1.60 și o miză de minim 50RON. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești 50 RON FREEBET. Doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci este luat în considerare pentru această promoție. 

Freebet-ul este creditat în maxim 48 de ore de la terminarea ultimului meci al etapei. Acesta este valabil timp de 7 zile și trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00. Din urma folosirii lui vei păstra doar profitul, nu și miza, iar respectiva sumă o poți retrage oricând. Află ce este un FREEBET!

ÎNCASEAZĂ ACUM UN FREEBET DE 50RON PE ROMÂNIA LIGA 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi