500.000 € garantaţi, la cel mai mare turneu de poker din România: Unibet Open

unibet-open-main.png

Bucureştiul va fi gazda, în perioada 1-4 decembrie 2016, a ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Premiile se anunţă a fi fantastice: 500.000 euro garantaţi pentru main event.

În luna cadourilor, capitala României se poate mândri cu turneul de sfârşit de sezon din cadrul circuitului Unibet Open: la Bucureşti o să aibă loc un eveniment unic pentru lumea pokerului de la noi. 800 de jucători (numărul maxim admis) se vor lupta pentru jumătate de milion de euro.

Niciodată în istoria turneului, care a ajuns deja la al nouălea an, nu s-a ajuns la o sumă atât de mare garantată. "Lucrăm de câteva luni împreună cu PokerFest România la organizarea acestui turneu. Suntem extrem de fericiţi să anunţăm garanţia de jumătate de milion de euro. Acesta este cel mai mare turneu pe care l-am organizat până acum", a confirmat Nataly Sopacuaperu, managerul de Evenimente Live Unibet.

CAMERA DE POKER UNIBET ESTE RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM! INTRĂ AICI PENTRU A-ŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Jucători din toată lumea sunt aşteptaţi la importantul eveniment, iar românii au ocazia să participe şi ei la competiţie obţinându-şi biletele de calificare din sateliţii online. Aceştia vor rula încă din această lună, între 4 şi 6 pachete fiind garantate în finala ţinută duminica, de la ora 20:00. Operator licenţiat în Romania, Unibet are o cameră de poker care a devenit faimoasă printre jucătorii recreaţionali din ţara noastră. Unibet a devenit în ultima perioadă locul preferat de gaming online, deţinând singura secţiune de poker care a înregistrat creşteri de trafic în ultimul an.

"Suntem absolut încântaţi că am reuşit să aducem Unibet Open la Bucureşti. Sunt sigur că va fi o sărbatoare pe cinste, mai ales că prima zi a turneului coincide şi cu ziua naţionala a României. Acest pas important confirmă motto-ul Unibet: "De la jucatori, pentru jucatori". Ne dorim să oferim clienţilor noştri cea mai bună experienţă la jocurile de noroc online din România, de data aceasta îndreptându-ne atenţia către iubitorii de poker", a opinat Lucian Prisecaru, manager Unibet România.

unibet-interior1.png

Cartierul general va fi reprezentat de hotelul Marriot, acolo unde organizatorii le-au pregătit o serie de surprize celor care au talentul, ştiinţa şi norocul de a participa la acest turneu extraordinar.

Aşa cum Unibet ne-a obişnuit, turneul va fi transmis live pe Twich ( www.twitch.tv/unibetpoker), iar calificările online vor începe în scurt timp pe Unibet Poker (www.unibet.ro.poker).

Toate detaliile şi o serie de alte informaţii despre turneul de la Bucuresti vor fi făcute publice în următoarele săptămâni, după finalizarea etapei Unibet Open Copenhaga (25 – 28 august). Odată terminat acel turneu, toate eforturile vor fi canalizate pentru ca ultima etapă, de la Bucureşti, să fie organizată ireproşabil.

Unibet este unul dintre cei mai importanţi operatori de jocuri de noroc online din Europa, care pune la dispoziţia jucătorilor tehnologie de ultimă generaţie pentru pariuri, cazino şi jocuri, poker şi bingo, atât pentru calculator, cât şi pentru dispozitive mobile.

Pentru mai multe detalii intră pe pagina oficială a turneului: www.unibetopen.com.

Unibet Open - SEZONUL 2016

•Londra 3-6 martie 2016. Învingător main event: David Shallow 71.000 euro

•Malta 26-29 mai 2016. Învingător main event: Martin Soukup - 71.000 euro

•Copenhaga 25-28 august 2016 - urmează

•Bucureşti 1–4 decembrie 2016 - urmează

Vezi mai jos imagini unice de la ultimul turneu desfăşurat sub egida Unibet, în Malta

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii