Cum se joaca 500 Remi ?

500 Remi, de asemenea denumit si Pinochle Remi, Michigan Remi sau Remi 500, este o variantă populară de remi. Jocul de canasta si multe alte jocuri par a se fi dezvoltat din aceasta populara varianta. O trasatura distincta a acestei variante este faptul ca fiecare jucator puncteaza cu valoarea seturilor pe care el le etaleaza. Poate fi jucat de la 2 la 8 jucatori, dar recomandat este ca numarul jucatorilor sa fie cuprins intre 3 si 5.

500rummy.jpg

Aceasta varianta se joaca utilizand un pachet standard de 52 de carti. Cand joaca mai mult de 4 jucatori atunci este necesar chiar si un al doilea pachet.

Un as valoreaza 15 puncte indiferent de momentul jucat. Asul este cartea cea mai mica dintr-o mana. Dealerul imparte cartile, iar jucatorul din dreapta lui taie pachetul. Dealerul imparte apoi 10 carti catre fiecare jucator, iar o a 11a carte catre jucatorul din stanga lui. Jucatorul care castiga o mana va deveni automat dealer jocul urmator.

Obiectivul acestui joc este de a face cat mai multe puncte prin a pune sau a ridica de joc cartile exact ca in varianta originala de remi prin combinatii de 3 sau 4 carti avand acelasi numar sau prin combinatii de 3 sau mai multe carti avand aceeasi culoare. Asii sunt considerati ca fiind in acelasi timp si cea mai mica, dar si cea mai mare carte, ei pot fi jucati dupa K sau inainte de 2.

Aceasta varianta de joc poate fi jucata la Rummy Royal! Distractie placuta!

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi