50 de euro bonus la jocul "Big Bang"! Oferta valabila doar 24 ore!

Asa cum deja v-ati obisnuit, Sportingbet (click aici pentru a dschide cont) va ofera zilnic cate o promotie interesanta la jocurile de cazino. Astazi, 25 August 2014, puteti primi la jocul "Big Bang" un bonus de 50 de euro.

Promotie Sportingbet luni 25.08.2014

Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati in cadrul acestui joc suma de 100 de euro pana luni la miezul noptii. Apoi, in maxim trei zile veti primi in cont suma de 50 de euro. Acest bonus trebuie rulat de 35 de ori inainte sa poata fi retras, ceea ce inseamna un rulaj de 1650 de euro. Aceasta conditie poate parea destul de dificila la prima vedere, dar trebuie sa luati in considerare faptul ca primiti bonusul indiferent de rezultatul jocurilor voastre de luni. Ati putea sa faceti profit la Big Bang si sa primiti suplimentar si bonusul! De asemenea nu uitati ca beneficiati de un payout mult mai mare la cazinourile online decat la cele offline, deci indeplinirea conditiilor de rulaj nu este chiar atat de imposibila.

Daca va deschideti un cont acum la Sportingbet Casino si efectuati o prima depunere, primiti si un bonus de pana la 500 euro si 25 rotiri gratuite la jocul Gonzo's Quest.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!