50% castiguri in plus la jocul Excalibur! Oferta valabila 24 ore!

Sambata 23 August 2014 la acest casino online puteti castiga mai mult decat de obicei! Tot ce trebuie sa faceti este sa va incercati norocul la jocul Excalibur, si daca la finalul zilei sunteti pe plus, primiti un bonus suplimentar egal cu 50% din profitul vostru. De exemplu, daca rulati suma de 100 euro si ajungeti sa faceti 160 euro, atunci sunteti pe plus cu 60 euro si primiti un bonus suplimentar de 30 euro. Trebuie sa va grabiti pentru ca aceasta oferta este valabila doar astazi, pana la miezul noptii. 

Promotia zilei Sportingbet

Suma maxima pe care o puteti primi ca bonus este de 50 euro. Bonusul va fi creditat in contul vostru in maxim trei zile de la incheierea promotiei, iar partea buna este ca acest bonus nu trebuie rulat! Acesta poate fi retras in orice moment doriti. Pentru a va califica pentru aceasta promotie, trebuie sa va jucati cel putin 20 maini la jocul Excalibur. 

In plus, daca va deschideti acum un cont la acest cazinou online primiti un bonus de pana la 500 euro, dar si 25 rotiri gratuite la jocul Gonzo's Quest atunci cand efectuati primul depozit. Aveti la dispozitie sute de jocuri, dar si acces la un cazino live, atat pe site cat si in aplicatia pentru desktop.

Jucati acum Excalibur si beneficiati de aceasta promotie!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi