50% castiguri in plus la jocul Blood Suckers! Oferta valabila 24 ore!

Ultima zi a lunii va aduce castiguri mai mari decat de obicei. Tot ce trebuie sa faceti este sa jucati jocul "Blood Suckers" la acest cazino online, iar daca la finalul zilei sunteti pe plus primiti un bonus echivalent cu 50% din profitul acumulat.

promotie-duminica.png

De exemplu sa presupunem ca rulati suma de 150 de euro si ajungeti la finalul zilei sa aveti in cont suma de 250 de euro (deci sunteti pe profit cu 100 de euro). In acest moment va calificati pentru un bonus suplimentar de 50 de euro.

Pentru a va califica pentru aceasta promotie, trebuie sa jucati minim 20 maini la jocul Blood Suckers pe data de 31 August 2014. Suma maxima pe care o puteti primi ca bonus este de 50 de euro. Acest bonus va fi creditat pe cont in maxim 3 zile din momentul in care s-a incheiat promotia. Bonusul nu este supus niciunei conditii de rulaj si poate fi retras in orice moment.

Acest cazino online vine zilnic cu cate o oferta similara, astfel incat va recomandam sa le consultati site-ul cu regularitate pentru a vedea care sunt cele mai noi promotii. Iar daca va deschideti acum un cont nou, primiti un bonus de pana la 500 de euro pe care il puteti folosi la orice joc de cazino, dar si 25 rotiri gratuite la Jocul Gonzo's Quest.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi