50% câștiguri în plus la fotbal virtual! Promoție valabilă joi, 6 noiembrie 2014!

Rezultatele la fotbal vă dau bătăi de cap și în loc să câștigați bani la pariuri mai degrabă pierdeți? Poate că ar trebui măcar pentru o zi să lasați deoparte fotbalul real și să vă reprofilați pe pariuri virtuale fiindcă avem o promoție foarte tare pentru voi.

Acest site de pariuri online vă oferă astăzi câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei la pariuri pe fotbal virtual!

fotbal-virtual.png

Cum funcționează această ofertă?
Să presupunem că puneți 40 de pariuri de cotă 2.00 cu câte 5 euro fiecare, iar din acestea câștigați 24. Asta înseamnă că ați investit 200 de euro și aveți câștiguri totale de 240 de euro. Deci sunteți cu 40 de euro pe plus față de suma investită inițial, iar conform ofertei sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro!

Termeni și condiții
- Bonusul este de 50% din valoarea profitului (suma câștigată - suma pariată) acumulat la pariuri pe fotbal virtual în perioada: 06.11.2014, ora 02:01 - 07.11.2014, ora 01:59.
- Bonusul maxim este de 20 de euro și trebuie să plasați minim 20 de pariuri pe fotbal virtual pe durata promoției pentru a vă califica pentru această ofertă.
- Bonusul va fi creditat în cont în maxim 72 de ore și nu este supus vreunei condiții de rulaj.

Mai multe informaţii despre pariuri pe fotbal virtual găsiţi în acest articol

Profită și tu acum de această promoție! Primești și bonusuri pentru prima depunere de până la 1,200RON la jocuri de cazino și 400RON la pariuri sportive!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi