50% câștiguri în plus la fotbal virtual! Ofertă valabilă marţi 16.09.2014!

Ziua de marţi, 16 Septembrie 2014, este perfectă pentru a vă juca la fotbal virtual deoarece această casă de pariuri sportive online oferă câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei. Practic tot ce trebuie să faceţi este să plasaţi pariuri pe fotbal virtual, iar dacă la finalul zilei sunteţi pe plus primiţi un bonus egal cu 50% din profitul acumulat de voi în această zi.

De exemplu, dacă plasaţi pariuri în valoare totală de 100 de euro, iar la sfârșitul zilei acumulaţi în cont suma de 140 de euro atunci sunteţi pe plus cu 40 de euro și sunteţi eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

fotbal-virtual.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Promoţia se desfășoară în perioada: 16.09.2014, ora 02:01 - 17.09.2014, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat la fotbal virtual în această perioadă.
  • Bonusul va fi acordat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoţiei. 
  • Bonusul nu este supus niciunei condiţii de rulaj și poate fi retras în orice moment.
  • Pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie sa plasaţi minim 20 de pariuri.
  • Suma maximă pe care o puteţi primi ca bonus este de 20 de euro.

Această promoţie este foarte bună în ideea în care serviciul de pariuri virtuale oferit de această casă de pariuri online este unul din cele mai avansate și performante din mediul online. Aveți acces 24/24 la campionate virtuale. Un meci durează 3 minute, iar un campionat durează două ore şi jumătate, iar toate partidele sunt disponibile în simulări live video. Mai multe despre acest serviciu de pariuri virtuale puteți afla din acest articol.

Mai mult decât atât, deoarece se dispută campionate virtuale non-stop, iar un astfel de campionat durează foarte puţin, aveti posibilitatea să folosiți și strategii de pariuri sportive care în mod normal sunt foarte anevoioase de folosit pe sporturi reale. Fie că vorbim de strategii cunoscute precum Martingale sau Fibonacci, fie că ne referim la strategii inventate de pariori obișnuiţi, toate sunt mai ușor de aplicat la pariuri virtuale. Despre acest subiect am vorbit mai pe larg în acest articol, acolo unde v-am arătat și o simulare a unei astfel de strategii.

Dacă vă deschideţi acum un cont nou, beneficiaţi de un bonus fără depunere de 20RON la jocuri de cazino, dar și de bonusuri pentru prima depunere la pariuri sportive și la casino de câte 400RON fiecare.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi