50% câștiguri în plus la fotbal virtual! Ofertă valabilă joi, 09.10.2014!

Nenumăratele surprize din meciurile de fotbal vă dau multe bătăi de cap și mai degrabă vă fac o gaură în buget decât să vă genereze profit? Atunci poate ar fi cazul să vă reprofilați, măcar pentru o zi.

Joi, 9 octombrie 2014, această casă de pariuri online vă oferă câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei la pariurile plasate pe fotbal virtual.

De exemplu, dacă plasaţi pariuri în valoare totală de 90 de euro, iar la sfârșitul zilei acumulaţi în cont suma de 130 de euro atunci sunteţi pe plus cu 40 de euro și sunteţi eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

fotbal-virtual.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Promoţia se desfășoară în perioada: 09.10.2014, ora 02:01 - 10.10.2014, ora 01:59.
  • Bonusul este de 50% din valoarea profitului acumulat la fotbal virtual în această perioadă.
  • Bonusul va fi acordat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoţiei. 
  • Bonusul nu este supus niciunei condiţii de rulaj și poate fi retras în orice moment.
  • Pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie sa plasaţi minim 20 de pariuri.
  • Suma maximă pe care o puteţi primi ca bonus este de 20 de euro.

V-am mai prezentat în trecut promoții similare la jocuri de cazino. Diferența este că de data aceasta nu mai depindeți de noroc, ci de modul în care pariați! Mulți ar putea spune că fotbalul virtual este foarte imprevizibil, însă realitatea este că aveți parte de la fel de multe surprize precum la fotbalul real.

Serviciul de pariuri virtuale de la acest bookmaker este mult mai bun decât majoritatea serviciilor similare din mediul online dar și offline din câteva motive simple. În primul rând, aici găsim campionate virtuale unde aceeași echipă joacă în mod repetat. Asta înseamnă că ne putem face o idee despre jocul acesteia. Putem vedea rezultate recente, statistici, cum joacă acasă, cum joacă în deplasare, dacă face meciuri bogate sau sărace în goluri etc. Celelalte agenții de pariuri oferă meciuri între echipe băgate în ofertă o singură dată, astfel încât și desfășurarea meciului este mult mai aleatorie decât aici.

fotbal-virtual-2.png

Etapele se desfășoară la intervale de trei minute între ele, iar un campionat virtual durează doar două ore şi jumătate. Sunt oferite astfel de campionate non-stop, 24/7. Puteți urmări simulări live video a oricărei partide doriți și puteți plasa nenumărate tipuri de pariuri precum: câștigător meci, total goluri, handicapuri asiatice etc. Asta înseamnă că puteți folosi și strategii de pariuri sportive precum Martingale sau Fibonacci mult mai ușor decât o faceți la fotbal real (detalii aici!). Astfel, promoția de astăzi este ocazia perfectă să vă încercați norocul la fotbal virtual!

Dacă vă deschideţi acum un cont nou, beneficiaţi de un bonus fără depunere de 20RON la jocuri de cazino, dar și de bonusuri pentru prima depunere la pariuri sportive și la casino de câte 400RON fiecare.

Deschide un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi