50% câștiguri în plus la fotbal virtual! Ofertă valabilă duminică, 18.01.2015!

N-ați fost prea norocos la pariuri sportive în ultima vreme și mai degrabă ați pierdut bani decât ați câștigat? Poate că ar trebui să lăsați deoparte măcar pentru o zi pariurile reale, deoarece astăzi avem o promoție foarte interesantă la fotbal virtual.

Această casă de pariuri online oferă duminică, 18 ianuarie 2015, câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei la pariuri pe fotbal virtual în limita a 20 de euro.

Bonusul este acordat la sfârșitul zilei dacă sunteți pe profit. Să presupunem că plasați 20 de pariuri pe cote de 2 cu câte 5 euro fiecare. Din acestea câștigați 14 pariuri, ceea ce înseamnă că ați rulat 100 de euro și ați acumulat câștiguri totale de 140 de euro. Aveți astfel un profit de 40 de euro, deci conform promoției sunteți eligibil pentru un bonus suplimentar de 20 de euro.

duminica-casino.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă în perioada: 18 ianuarie 2015, ora 02:01 - 19 ianuarie 2015, ora 01:59
  • Oferta este valabilă doar la pariurile plasate pe meciurile din secțiunea "Fotbal virtual".
  • Oferta este destinată atât clienților noi cât și celor actuali.
  • Bonusul este de 50% din profit (suma câștigată - suma pariată).
  • Bonusul maxim este de 20 de euro și este acordat dacă plasați minim 20 de pariuri.
  • Bonusul va fi creditat în balanța contului în maxim trei zile și nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că-l puteți retrage în orice moment.

V-am prezentat în trecut multe oferte similare la jocuri de cazino, însă acolo depindeați doar de noroc pe când aici nu este cazul. Mulți vor spune că pariurile virtuale sunt imprevizibile însă agenția care vine cu această ofertă are un serviciu de virtuale foarte complex prin care oferă campionate virtuale 24/7 și acces la statistici complete ale fiecărei echipe în parte, dar și statistici de la sezoanele precedente. Deci puteți analiza un meci exact ca la pariuri reale și puteți aplica chiar și strategii de pariuri. Mai multe informații puteți afla din următoarele articole.

Pariati pe fotbal virtual la Sportingbet!

Strategii de pariuri pentru fotbal virtual

Deschide și tu un cont acum și trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON pentru pariuri sportive, maxim 1,200RON la jocuri de cazino și maxim 1,000$ la poker.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi