50% bani inapoi la jocul Lost Island! Oferta valabila doar 24 ore!

Astazi este o zi in care pierderile voastre la jocuri de cazino vor fi limitate daca profitati de urmatoarea promotie.

Jucati-va jocul "Lost Island" la acest cazino online, iar daca la sfarsitul zilei sunteti pe minus, primiti inapoi 50% din banii pierduti. Oferta este valabila doar intre 8 septembrie, ora 02:01 si 9 septembrie, ora 01:59. Pentru a putea beneficia de pe urma acestei promotii trebuie sa va jucati minim 20 de maini. Suma maxima pe care o puteti primi inapoi este de 20 de euro.

lost-island.png

De exemplu sa presupunem ca ati jucat 100 maini a cate un euro fiecare. La sfarsit ramaneti cu 70 de euro, deci sunteti cu 30 de euro pe minus. In acest moment sunteti eligibil sa primiti 15 euro inapoi. Bonusul va fi creditat in cont in maxim 3 zile de la incheierea promotiei. Acesta nu trebuie rulat, deci puteti efectua o retragere in orice moment.

Daca la sfarsitul zilei sunteti pe profit, nu mai primiti nici un bonus, dar atunci va puteti bucura de castigurile acumulate in ziua respectiva. Practic beneficiati de aceleasi castiguri daca aveti o zi norocoasa, iar pierderile sunt mult mai mici daca norocul nu va surade.

Daca va deschideti un cont nou acum, primiti si un bonus de pana la 500 de euro la prima depunere dar si 25 rotiri gratuite la jocul Gonzo's Quest. Gasiti sute de sloturi si jocuri de masa la care va puteti incerca norocul, atat direct din browser, cat si din aplicatia care poate fi descarcata pentru desktop. Aveti acces chiar si la un cazinou live unde va puteti juca la ruleta, casino hold'em, baccarat sau poker cu 3 carti.

Deschideti-va un cont acum! Bonus de 500 Euro la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi