50% bani înapoi la jocul Go Bananas dacă nu sunteți pe profit! Ofertă valabilă sâmbătă, 29 noiembrie 2014!

Jocurile de cazino pot reprezenta o modalitate rapidă de a câștiga sume mari de bani, dar în același timp vă pot și aduce "găuri serioase" în portofel dacă nu prindeți o zi norocoasă. Astăzi avem însă o promoție prin care câștigurile sunt la fel de mari ca de obicei însă pierderile sunt de două ori mai mici.

Promoția este valabilă la această casă de pariuri online la jocul Go Bananas pe întreaga durata a zilei de sâmbătă, 29 noiembrie, și expiră la noapte la ora 01:59. Singura condiție pentru a aplica pentru această promoție este să jucați minim 20 de mâini în jocul respectiv pe durata promoției.

Să vă dăm un exemplu: jucați 20 de mâini cu 5 euro fiecare, dar norocul nu vă surâde și aveți câștiguri de doar 60 de euro. Asta înseamnă că sunteți cu 40 de euro pe minus dar datorită acestei oferte veți primi 20 de euro înapoi.

promotie-sambata.png

Și partea bună este că bonusul n-are condiții dificile de rulaj. Din contră, n-are nici o condiție! Puteți retrage banii imediat ce-i primiți. Bonusul va fi adăugat în balanța contului vostru în maxim trei zile lucrătoare.

Cazinoul recomandat de noi vine zilnic cu o promoție similară care poate fi de forma rambursării unei părți din banii pierduți, sporirea câștigurilor, rotiri gratuite sau bonusuri în funcție de suma rulată.

Iar dacă vă deschideți un cont nou primiți și un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere după cum urmează:
- Bonus bronz de 45RON pentru depunerile de 45 - 199.99RON
- Bonus argint de 200RON pentru depunerile de 200 - 1199.99RON
- Bonus aur de 1200RON pentru depunerile de minim 1,200RON

Așa că nu mai pierdeți timpul și jucați-vă și voi acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi