50% bani înapoi la jocul Beach! Ofertă valabilă luni 20.10.2014!

Sloturile din cazinourile online pot reprezenta o metodă ușoară de a face bani într-un mod rapid, dar în același timp puteți pierde și o sumă importantă de bani dacă nu sunteți norocos. Astăzi însă vă prezentăm o promoție prin care câștigurile voastre sunt la fel de mari ca de obicei, dar pierderile sunt de două ori mai mici decât în mod normal.

Jucați-vă astăzi jocul "Beach" , iar dacă la sfârșitul zilei sunteți pe minus primiți înapoi 50% din banii pierduți în limita a 20 de euro. Promoția este valabilă la acest cazino online.

promotie-beach.png

  •  Oferta este valabilă în perioada 20.10.2014, ora 02:01 - 21.10.2014, ora 01:59 pentru toți clienții care joacă minim 20 de mâini la jocul "Beach".
  • Bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și câștig, în limita a 20 de euro. Dacă de exemplu rulați suma de 100 de euro dar aveți câștiguri doar de 70 de euro, atunci sunteți eligibil pentru un bonus de 15 euro.
  • Bonusul va fi acordat în cont în maxim trei zile lucrătoare de la încheierea promoţiei și nu este supus niciunei condiții de rulaj, deci îl puteți retrage oricând.
  • Oferta este valabilă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei care au deja un cont.

Despre joc
Beach este un slot popular pe 20 de linii unde puteți avea câștiguri foarte mari la fiecare rotire datorită facilităților oferite. 

  • Pe coloana a treia puteți primi simbolul "Octopus Wild" care are rolul de a înlocui toate simbolurile în afară de "Scatter" și "Wild". Mai mult decât atât, el poate schimba pozițiile la oricare două simboluri de pe poziții adiacente pe coloanele 2, 3 și 4 pentru a da câștigul maxim posibil la acea mână. Toate câștigurile  "Octopus Wild" sunt înmulțite cu 2.
  • Simbolurile "Wild" apar pe coloanele 1, 2, 4 și 5 și înlocuiesc toate simbolurile cu excepția la "Octopus Wild" și "Scatter".
  • Trei simboluri "Scatter" vă oferă 8 rotiri gratuite. La 4 simboluri "Scatter" primiți 16 rotiri, iar cu cinci simboluri veți avea parte de 24 rotiri suplimentare.
  • La o singură mână puteți câștiga până la 40,000 fise.

beach.png

 Deschideți-vă un cont acum și primiți un bonus de până la 1,200RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi